Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un bărbat şi-a omorât soţia la doar 4 zile de la nuntă. Trupul, găsit într-o valiză, lângă un parc pentru copii, în UK: „S-a căsătorit miercuri şi a murit duminică"

După nuntă, înmormântare. O crimă şocantă a marcat o întreagă comunitate de oameni, după ce un bărbat şi-a ucis cu sânge rece soţia la doar patru zile de la nuntă. Anchetatorii au descoperit trupul aruncat într-o valiză, în apropiere de casa ei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.11.2021, 15:34

Descoperirea macabră a avut loc lângă un loc de joacă pentru copii din Lightcliffe, la marginea oraşului Halifax, după ce miercurea trecută, femeia în vârstă de 52 de ani, pe numele său Dawn Walker, mamă a unui băiat, se căsătorise.

Poliția din West Yorkshire l-a arestat la scurt timp pe noul ei soț, tatăl a trei copii, Thomas Nutt, în vârstă de 45 de ani, fiind suspectat de crimă. Nu sunt considerate suspecte alte persoane în acest moment. Cei doi se căsătoriseră într-un cadru restrâns, alături de rude şi prieteni, la biroul de registre din Halifax, fiind fotografiaţi alături de unul dintre copii în timp ce semnează în registru. Nimeni nu s-ar fi gândit în acel moment că povestea lor de dragoste avea să se sfârşească atât de repede şi atât de tragic. Criminaliştii au percheziţionat casa cuplului din Brighouse şi l-au reţinut pentru interogare pe soţ. Din primele informaţii, femeia ar fi fost sugrumată.

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. A fost o nuntă minunată și Dawn arăta aşa bine, era frumoasă. Ar fi trebuit să aştepte cu nerăbdare să trăiască o viaţă lungă şi fericită împreună. Pur și simplu nu pot să cred că așa ceva s-a întâmplat atât de curând după căsătorie”, a declarat unul dintre invitaţii de la nuntă.

Femeia, care s-ar fi logodit cu Thomas în ianuarie 2020, ar fi avut doi copii dintr-o relaţie anterioară. Nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat şi care a fost motivul care a declanşat o asemenea tragedie, relatează Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

„Niciodată să nu laşi lucrurile până nu e prea târziu, am învăţat asta pe calea cea grea”, a mărturisit fiica ei, Codie-Marie Shaw, în vârstă de 30 de ani. „Inima mea e frântă, sfărâmată în mii de bucăţele”, a adăugat sora victimei, Lisa Walker, în vârstă de 49 de ani.

„Ceremonia a avut loc la 14.30 și a fost urmată de o recepție la un restaurant local. Am stat aproape toată noaptea. A fost nemaipomenit”, a continuat o altă persoană care participase la nuntă.

Rudele şi apropiaţii sunt în şoc şi nu înţelege de ce a recurs bărbatul la un asemenea gest

Toţi cei care au cunoscut-o pe femeia în vârstă de 52 de ani sunt şocaţi şi nu pot concepe cum s-a recurs la una semenea gest. Ei au descris-o ca fiind „o mamă grijulie, o persoană prietenoasă”. Nimeni nu se aştepta la o asemenea veste.

„S-a căsătorit miercuri şi a murit duminică dimineaţa. A fost găsită într-o valiză, în spatele unor copaci. Acum un băiețel a rămas fără mamă. Cred că are cam un an sau un an şi jumătate. Era cea mai solidă persoană pe care o puteai întâlni, corectă şi înţelegătoare. Prietenoasă şi generoasă. Odată a plătit pentru cumpărăturile unui bărbat cu dizabilități pentru că nu avea bani”, a povestit o cunoştinţă.

„Sunt uluit – nu există alt cuvânt pentru asta. Este devastator. Locuiesc aici de 40 de ani și ceea ce s-a întâmplat este pur și simplu groaznic”, a spus şi un vecin.

Crima a fost raportată de o persoană sub anonimat

Detectivii fac un apel public către persoana care le-a raportat crima, pontul fiind unul anonim şi speră ca respectiva persoană să vină la secţie şi să ofere mai multe detalii în cazul în care ştie ce s-a întâmplat.

"Ancheta noastră cu privire la acest incident este încă într-un stadiu incipient şi suntem dornici să vorbim cu persoana care ne-a sunat iniţial. De asemenea, aș încuraja pe oricine a văzut ceva suspect în zonă să se prezinte și să informeze poliția”, a declarat detectivul Amanda Wimbles, din echipa de omucideri.

„Detectivii fac apel pentru informații cu privire la cadavrul unei femei găsit în Lightcliffe, Halifax. Ofițerii fac apel la oricine a asistat la orice activitate suspectă în zona Aysgarth Avenue sau pe străzile din jur între orele 13:00 și 16:38 duminică după-amiază. Bărbatul în vârstă de 45 de ani, arestat sub suspiciunea de crimă, rămâne încă în arest în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din West Yorkshire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un bărbat şi-a omorât soţia la doar 4 zile de la nuntă. Trupul, găsit într-o valiză, lângă un parc pentru copii, în UK: „S-a căsătorit miercuri şi a murit duminică"