Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a ucis fetiţa de doar 3 luni, apoi l-a pus pe fratele de 13 ani să-i arunce trupul în râu, în India. Poliţiştilor le-a spus că a fost răpită

O crimă inexplicabilă a şocat o întreagă comunitate din Pune, după ce o mamă şi-a ucis fiica apoi a mers la poliţie şi a declarat-o răpită, în speranţa că nimeni n-o să afle ce a făcut.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.11.2021, 12:47

Bebeluş plângând
O mamă şi-a ucis fetiţa de doar 3 luni, apoi l-a pus pe fratele de 13 ani să-i arunce trupul în râu, în India - Profimedia

Poliţiştii din Pune au arestat o mamă de 30 de ani şi l-au reţinut şi pe fiul acesteia de 13 ani, după ce femeia şi-ar fi ucis bebeluşul de 3 luni, apoi l-ar fi însărcinat pe băiat să-i arunce cadavrul în râu, de pe podul Bundgarden.

Mama le-a spus poliţiştilor că fetiţa ei a fost răpită

În data de 22 octombrie, femeia ar fi mers la secţia poliţie din zonă pentru a le spune ofiţerilor că „nişte persoane neidentificare i-ar fi răpit fiica de trei luni”. Anchetatorii au aflat ulterior că aceasta se separase de soţ şi locuia cu fratele ei, în Pune, India. De asemenea, născuse fetiţa în urma unei presupuse relaţii extraconjugale. În ziua în care a mers să raporteze o posibilă răpire, autorităţile au descoperit că, de fapt, mama criminală a sugrumat bebeluşul până la ultima suflare şi i-a cerut fiului ei de 13 ani să-i arunce cadavrul în râu. După ce i-a înfăşat trupul într-o pungă, copilul s-a conformat.

La scurt timp a fost lansată o amplă operaţiune de căutare în zona râului. Ulterior trupul copilului a fost recuperat, relatează indianexpress.com. Femeia a fost arestată sub acuzația de omor, iar băiatul a fost reținut.

Ancheta este în desfăşurare, oamenii legii încercând să afle care au fost motivele pentru care mama ar fi recurs la acest gest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O mamă şi-a ucis fetiţa de doar 3 luni, apoi l-a pus pe fratele de 13 ani să-i arunce trupul în râu, în India. Poliţiştilor le-a spus că a fost răpită