Antena Meniu Search
x

Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad a recunoscut crima. Spune că micuța era agitată și a dat-o de mai multe ori cu capul de perete

Tânărul de 23 de ani, reținut în cazul fetiței ucise la Arad, a recunoscut crima în fața anchetatorilor. Individul a declarat că micuța era agitată și avea chef de joacă, motiv pentru care a dat-o de mai multe ori cu capul de perete. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.11.2021, 13:36

Ies la iveală detalii înfiorătoare, după ce tânărul de 23 de ani, reținut în această dimineață, în cazul fetiței ucise și incendiate la Arad, a recunoscut, marți dimineață, că a omorât-o pe micuță.

Atenție, informații cu puternic impact emoțional!

El le-a povestit polițiștilor că era agasat de faptul că trebuia să aibă grijă singur de copiii iubitei lui, o fetiță de 4 ani și frățiorul ei de 3 anișori. Individul a declarat că micuța era agitată și avea tot timpul chef de joacă. Așa că a dat-o cu capul de pereți de mai multe ori. Când și-a dat seama că micuța Antonia nu mai respiră, a încercat să o resusciteze. I-a scos hăinuțele și a spălat-o, iar când a văzut că nu își mai revine, a încercat să scape de cadavru.

Pe acelaşi subiect

A pus-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi în zona pe care o cunoștea foarte bine. A incendiat-o cu două sticluțe de acetonă de unghii, apoi a plecat cu un alt taxi.

Tatăl vitreg i-a explicat mamei că fetița ei este plecată în vecini

Fetița de 4 anișori, găsită moartă și incendiată, sâmbătă, la Arad, lângă un cimitir, se numea Antonia, iar anchetatorii au stabilit că ea nu a fost agresată sexual. Tatăl vitreg, în grija căruia se afla când a murit, i-a explicat mamei acesteia, după ce s-a întors de la maternitate, unde abia născuse cel de-al treilea copil, că fata este plecată în vecini.

"Mama a sosit acasă în cursul zilei de luni, după ce a fost la spital să nască. Ajunsă acasă, a întrebat unde este Antonia, iar concubinul i-a spus că este în vecini”, a explicat Ruxandra Tarcea, potrivit news.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

După ce procurorii au făcut publice imagini cu chipul fetiţei, o persoană a recunoscut-o şi s-a prezentat la Poliţie şi le-a indicat poliţiştilor că familia fetei locuieşte în cartierul Vlaicu din municipiul Arad. Luni seara, în jurul orei 21.00, poliţiştii au ajuns la locuinţa familiei.

Potrivit procurorilor, în urma autopsiei nu a reieşit că fetiţa ar fi fost agresată sexual.

Reamintim că fetița a fost găsită moartă sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Evenimente » Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad a recunoscut crima. Spune că micuța era agitată și a dat-o de mai multe ori cu capul de perete