Antena Meniu Search
x

Un cadavru a fost găsit în mare, după ce doi părinţi au dispărut fără urmă într-o excursie cu caiacul. Se aflau în Mexic alături de fiica lor

Echipele de salvare au găsit un cadavru în mare, după ce doi părinți au dispărut în timpul unei excursii cu caiacul în Mexic, de Ziua Recunoștinței. Aceştia se aflau în vacanţă alături de fiica lor adolescentă, în vărstă de 14 ani, potrivit Mirror.

de Redactia Observator

la 28.11.2022, 09:15

Dispăruţi în Mexic
Cuplul a dispărut în timpul unei excursii cu caiacul în Mexic - Twitter / Katie Rizzo

Corey Allen și soția sa, Yeon-Su Kim, au dispărut fără urmă după ce vânturile puternice au deraiat direcţia bărcii în care se aflau. Cei doi erau într-o excursie cu caiacul, împreună cu fiica lor de doar 14 ani, pe 24 noiembrie, în jurul orei 13:00. 

După câteva zile de percheziții în jurul plajei Playa Encanto, un cadavru a fost găsit în apă, la aproximativ 12 kilometri de coasta Mayan Place, au declarat într-un comunicat Protecția Civilă și Pompierii din Puerto Peñasco.

Un secretar maritim a declarat că trăsăturile cadavrului se potriveau cu cele ale uneia dintre persoanele dispărute, iar un membru al familiei celor doi a confirmat că persoana găsită era Yeon-Su Kim. Căutarea soţului ei continuă.

Fiica celor doi i-a dat dispăruţi 

Pe acelaşi subiect

Coordonatorul voluntarilor care au participat la salvare, Tavane McCombs, a spus că tragedia a avut loc după ce tatăl și-a dus fiica înapoi la cazare, pentru că începuse să fie îngrijorat de condițiile meteorologice nefavorabile, care puteau provoca fluctuații mari ale nivelului țărmului.

Ulterior, bărbatul s-a întors în apă pentru a-și găsi soția. Fiica lor i-a dat dispăruţi, după ce a văzut că niciunul dintre părinţii ei nu s-a mai întors la ţărm. 

O prietenă de familie a celor doi, Lisa Aumack, a lansat o strângere de fonduri online, pentru a obţine bani care să ajute la operaţiunea de salvare. Până acum, ea a strâns peste 63.000 de dolari. 

Yeon-Su Kim era profesoară la Universitatea Northern Arizona, în timp ce Corey Allen lucra ca agent imobiliar. Ei ar mai avea un copil, pe lângă fiica lor adolescentă, care se află deja în îngrijirea unor rude care au venit în Mexic după ce părinții ei au dispărut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un cadavru a fost găsit în mare, după ce doi părinţi au dispărut fără urmă într-o excursie cu caiacul. Se aflau în Mexic alături de fiica lor