Antena Meniu Search
x

Un „milionar” din Utah a zgâriat cifra „6” pe mâna unui femei care era ținută ostatică, spunându-i că are șase luni să-l iubească

Un bărbat din Utah a fost arestat pentru răpire și agresiune, după ce a ținut o femeie în captivitate timp de mai multe săptămâni, la el acasă, și i-a zgâriat în palma stângă cifra șase, care ar fi semnificat că are șase luni să-l iubească, altfel va fi ucisă.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 11:17

Un „milionar” din Utah a zgâriat cifra „6” pe mâna unui femei care era ținută ostatică, spunându-i că are șase luni să-l iubească - Facebook

Ramone Marcio Martinez, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat și acuzat pentru răpire calificată și agresiune gravă, potrivit unui anunț al poliției. Suspectul s-a identificat drept milionar în fața autorităților.

Femeia răpită avea 6 luni la dispoziție să-l iubească

Femeia a reușit să trimită un mesaj text prietenei ei că a fost răpită, a spus poliția.

„Victima i-a trimis un mesaj prietenei ei pentru a cere ajutor și i-a spus că îi este frică pentru viața ei”, se arată în declarația poliției, potrivit The Independent.

Pe acelaşi subiect

Atunci când polițiștii au sosit la casa lui Martinez, bărbatul a deschis ușa ținând o armă în buzunarul hanoracului. Polițiștii au găsit-o rapid pe femeie, care a spus că a fost torturată și agresată de câteva săptămâni, se arată în comunicat.

Victima a fost agresată de bărbatul care o ținea captivă

Femeia avea vânătăi în jurul ambilor ochi și a declarat că o dor coastele și că are dificultăți de respirație. 

„Ea a declarat că pe o perioadă de câteva săptămâni a fost amenințată că va fi ucisă și a fost agresată. În acest timp, ea nu a putut să plece sau să meargă liberă nicăieri”, a mai transmis poliția.

Ramone Marcio Martinez ar fi avertizat-o pe femeie că are șase luni să-l iubească sau moare. ”La un moment dat, Martinez a luat un cuțit și a zgâriat numărul „6” pe mâna stângă a victimei, afirmând că avea șase luni să-l iubească sau să fie ucisă”, mai menționează poliția.

Bărbatul, care „a declarat că este milionar”, avea multe arme de foc în casa lui. El a amenințat-o pe femeie că va merge în Mexic și că-i va ucide mama și fratele.

Bărbatul a fost închis fără cauțiune, pentru că anchetatorii se tem că va încerca să fugă din țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un „milionar” din Utah a zgâriat cifra „6” pe mâna unui femei care era ținută ostatică, spunându-i că are șase luni să-l iubească