Antena Meniu Search
x

Dispariție misterioasă în SUA. O fetiță de 7 ani este căutată de polițiști la doi ani după ce a fost văzută ultima dată

Caz bizar în SUA. Polițiștii din Manchester, New Hampshire, caută o fetiță de 7 ani care a fost văzută ultima dată acum doi ani. Harmony Montgomery, care este oarbă la un ochi, abia acum a fost dată dispărută, deși nimeni nu mai știe nimic despre ea din octombrie 2019. 

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 10:05

Raportul referitor la dispariția fetiței a fost primit abia în ultima săptămână a lunii decembrie 2021. 

Semnalmentele fetiței dispărute în urmă cu doi ani

Harmony este descrisă ca având o înălțime de 1,2 metri și cântărește în jur de 22 de kilograme. Are părul blond și ochi albaștri și se spune că poartă ochelari din cauza că este oarbă la ochiul drept. Ultimele fotografii făcute la Harmony sunt de acum doi ani, când fetița avea 5 ani.

Fata de 7 ani din SUA, dată dispărută la doi ani după ce a fost văzută ultima dată

MissingKids.org

Pe acelaşi subiect

Poliția de la Manchester a făcut mai multe precizări cu privire la situația fetiței de 7 ani, după ce mulți oameni, pe bună dreptate, s-au întrebat cum a fost posibil ca nimeni din familia copilei, ori vecinii ei, să nu fi remarcat că ea lipsește de doi ani. 

”Avem nevoie de ajutor. Și nu avem multe răspunsuri la multe întrebări pe care le avem”, a declarat șeful poliției din Manchester Allen D. Aldenberg. ”Chiar dacă ai văzut-o pe această tânără în urmă cu un an și crezi că este irelevant – sună-ne”, a transmis el. 

Harmony a fost văzută ultima dată în octombrie 2019

Poliția a spus că a fost informată săptămâna aceasta prin intermediul Diviziei pentru Copii, Tineret și Familii din New Hampshire, după ce mai multe persoane au depus sesizări despre copilul dispărut

Autoritățile au vorbit cu membrii familiei lui Harmony, dar nu au dezvăluit mai multe informații. Ei au spus că fata a fost văzută ultima dată în zonă în octombrie 2019, după ce poliția a răspuns la un apel la o casă în care se afla, dar nu au dezvăluit detaliile apelului.

Aldenberg a descris cazul ca fiind o „prioritate supremă” pentru anchetatorii săi, dar a adăugat că nu există prea multe informații în legătură cu dispariția fetei. 

Polițiștii cer ajutorul oamenilor pentru a o găsi pe fetița de 7 ani

Rămâne o „anchetă foarte activă”, a spus el, adăugând că poliția nu caută pe nimeni în legătură cu acest caz, cu excepția Harmony.  

Ea a fost înscrisă ultima dată la școală din Massachusetts în 2019, potrivit șefului poliției, dar detectivii nu știu în ce oraș. Aldenberg nu a răspuns dacă Harmony a făcut obiectul unei dispute privind custodia sau dacă vreo agenție de protecție a copilului a alertat anterior poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Dispariție misterioasă în SUA. O fetiță de 7 ani este căutată de polițiști la doi ani după ce a fost văzută ultima dată