Antena Meniu Search
x

O femeie nevăzătoare a chemat poliția pentru că nu-și auzea soțul prin casă de mai bine de o zi. Ce au găsit polițiștii

Un bărbat de 76 de ani din Louisiana a fost găsit mort, împușcat în patul său, după ce soția lui, o femeie nevăzătoare de 70 de ani, l-a raportat dispărut, spunând că nu a auzit de el de mai mult de o zi. 

de Redactia Observator

la 01.01.2022, 16:26

O femeie nevăzătoare a chemat poliția pentru că nu-și auzea soțul prin casă de mai bine de o zi. Polițiștii s-au cutremurat când au descoperit ce s-a întâmplat - Natchitoches Parish Seriff s Office

Moartea lui William Robert ”Bob” Lang Jr, de 76 de ani, este anchetată drept crimă, dar niciun suspect nu a fost arestat până vineri.

Miercuri, în jurul orei 18.00, polițiștii au sosit la casa cuplului Lang din Levee Road, după ce soția victimei a sunat la numărul de urgență ca să reclame că nu mai știe nimic de soțul ei de mai bine de 24 de ore, „ceea ce era neobișnuit”.

Bărbatul căutat de soție era mort, într-o baltă de sânge, în dormitor

Polițiștii au constatat că toate mașinile erau parcate pe proprietate și, pentru că un geam al casei era spart, au cerut permisiunea de a verifica întreaga locuință. Nu a durat mult până când polițiștii l-au găsit pe William Robert ”Bob” Lang Jr într-o baltă de sânge, împușcat în dormitor. Victima a fost declarată decedată la fața locului, scrie Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii nu au explicat de ce soția nu a auzit împușcăturile sau zgomotul de sticlă spartă sau cum nu a reușit să găsească trupul soțului ei în patul lui timp de 27 de ore.  

Femeia nevăzătoare le-a spus polițiștilor că nu mai știa nimic de soțul ei de 27 de ore

O autopsie a scos la iveală că bărbatul a murit ca urmare a rănilor provocate de împușcături.

Anchetatorii au interogat familia și urmează să vizioneze imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a afla contextul în care bărbatul de 76 de ani a fost ucis.

În 2010, William Robert ”Bob” Lang Jr a candidat fără succes la Senatul SUA, candidând pe un loc al conservatorilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O femeie nevăzătoare a chemat poliția pentru că nu-și auzea soțul prin casă de mai bine de o zi. Ce au găsit polițiștii