Antena Meniu Search
x

Un minor a devenit călăul unei femei de 50 de ani, din UK. A fost găsită fără suflare în propria casă

Un băiat, în vârstă de 17 ani, a fost acuzat de crimă, după ce o femeie a fost găsită fără viață în propria casă, de pe Hollington Old Lane din St Leonards, East Sussex, UK. Polițiștii s-au deplasat la locuința femeii, unde a avut loc crima, și l-au arestat pe principalul suspect.

de Redactia Observator

la 14.01.2023, 11:40

Un minor a devenit călăul unei femei de 50 de ani, din UK
Un minor a devenit călăul unei femei de 50 de ani, din UK - Profimedia

Un băiat, în vârstă de 17 ani, a fost acuzat de crimă, după ce o femeie a fost găsită fără viață în propria casă, de pe Hollington Old Lane din St Leonards, East Sussex, UK. Polițiștii s-au deplasat la locuința femeii, unde a avut loc crima, și l-au arestat pe principalul suspect, notează TheSun.

Un băiat de 17 ani este acuzat de moartea unei femei de 50 de ani. Polițiștii britanici au mers la locul crimei, unde au descoperit-o pe victimă fără viață. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea. L-au reținut pe minor, fiind considerat principalul suspect în cazul morții acesteia. Băiatul a apărut în fața instanței, după care a fost arestat preventiv.

Autoritățile spun că băiatul și femeia se cunoșteau, însă nu au dezvăluit identitatea acestuia din motive legale. Inspectorul detectiv Alex Campbell, de la echipa de infracțiuni majore, a declarat: "Aceasta este o investigație care se desfășoară rapid, în termen de 48 de ore de la chemarea noastră la adresa respectivă. Anchetele noastre sunt încă în curs de desfășurare. Casa unde a avut loc crima este închisă de autorități, iar poliția va rămâne la fața locului în zilele următoare. Cazul este tragic, iar gândurile noastre sunt alături de familia victimei. Și cerem, în numele lor, ca intimitatea lor să fie respectată, pentru că este un moment extrem de dificil pentru ei."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un minor a devenit călăul unei femei de 50 de ani, din UK. A fost găsită fără suflare în propria casă