Antena Meniu Search
x

"Nu mă lăsați să mor aici". O femeie s-a stins din viață, după șapte ore de așteptare la spital, în Canada. Și-a presimțit moartea

Allison Holthoff, în vârstă de 37 de ani, a fost transportată de urgență la un spital din Canada, în dimineața zilei de 31 decembrie, după ce starea ei s-a agravat. A crezut că are o simplă durere de stomac, însă a părut a fi mult mai grav. Femeia s-a stins din viață, iar soțul ei vrea să-i facă dreptate.

de Cristina Cruceru

la 11.01.2023, 14:53

O femeie s-a stins din viață, după șapte ore de așteptare la spital, în Canada
O femeie s-a stins din viață, după șapte ore de așteptare la spital, în Canada - Facebook

Soțul ei, Gunter Holthoff, a declarat pentru CBS News, că a trebuit să fie cărată în spate pentru a ajunge la spital, unde a petrecut ore întregi în sala de așteptare.

"Era evident că suferea", a declarat el duminică, amintindu-și de durerea atroce a soției sale și de calvarul lor. "O plimbam în scaunul cu rotile, pentru că abia putea să stea în picioare".

Durerea femeii s-a agravat în timp ce cuplul a așteptat ore în șir la Urgență, pentru ca un medic s-o consulte. Abia seara, după șapte ore de stat în sala de așteptare, Allison a fost văzută de un cadru medical. Atunci când i s-a cerut o probă pentru o analiză, femeia a mers la baie, unde a fost găsită căzută pe podea.

Nu s-a putut ridica singură și a avut nevoie de ajutorul altor persoane, care au pus-o în scaunul cu rotile. Starea ei s-a deteriorat până în punctul în care nu a mai putut să stea în scaunul cu rotile și stea pe podea de durere, a povestit soțul ei.

Pe acelaşi subiect

Soțul ei cere acum dreptate

"Le-am spus de câteva ori asistentelor și doamnei de la recepție: "E din ce în ce mai rău", dar nu s-a întâmplat nimic", a spus bărbatul, pentru presa străină. În timp ce continuau să aștepte, Allison i-a spus soțului ei că simțea că moare. "A început să spună că ea crede că moare în sala de așteptare de afară", a continuat Gunter. "Ea a spus: 'Cred că sunt pe moarte'. Nu mă lăsați să mor aici'".

Tânăra a primit de urgență îngrijiri medicale, pentru că pulsul ei era scăzut. Nu putea să respire, iar starea ei se agrava tot mai repede. A fost resuscitată, însă în zadar.

"Chiar dacă ar fi supraviețuit în acel moment... a avut o perioadă prea lungă de timp fără un flux sanguin suficient către creier și organele vitale. Nu ar fi fost o viață care să merite să fie trăită", a mai spus soțul ei. Tânăra s-a stins din viață, iar soțul ei vrea să-i facă dreptate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Nu mă lăsați să mor aici". O femeie s-a stins din viață, după șapte ore de așteptare la spital, în Canada. Și-a presimțit moartea