Antena Meniu Search
x

Un român l-a ucis pe vecinul iubitei, apoi a adormit dezbrăcat. S-a plâns poliţiştilor că îl dor mâinile de la pumnii daţi victimei

Un român de 35 de ai este acuzat de crimă în Germania. În luna martie, individul l-a ucis pe un bărbat de 50 de ani, vecin cu iubita lui, apoi a adormit dezbrăcat pe canapea, în apartamentul partenerei, potrivit site-ului Schwaebische.

de Redactia Observator

la 30.09.2023, 11:13

Un român l-a ucis pe vecinul iubitei, apoi a adormit dezbrăcat. S-a plâns poliţiştilor că îl dor mâinile de la pumnii daţi victimei
Un român l-a ucis pe vecinul iubitei, apoi a adormit dezbrăcat. S-a plâns poliţiştilor că îl dor mâinile de la pumnii daţi victimei - Schwaebische

Bărbatul de 35 de ani este acuzat de crimă, după ce, pe 14 martie, a intrat peste vecinul iubitei lui şi l-a bătut cu o bucată de lemn până când acesta a murit. Martorii au povesit că, înainte de tragedie, suspectul a fost văzut dând târcoale blocului, în stare de ebrietate.

Autorităţile au fost alertate în jurul orei 04:30 am, că într-un apartament din oraşul Heidenheim se aud ţipete şi zgomote puternice.  La momentul sosirii paramedicilor şi oamenilor legii, victima deja murise. Martorii au declarat că după incident, bărbatul de 50 de ani a ieşit din casă şi au crezut că acesta dormea pe podea, nu că decedase. Între timp, suspectul a fost descoperit dormind dezbrăcat pe canapea, în apartamentul iubitei sale. 

Primele apeluri au venit, însă, în jurul orei 12.23 am. O oră mai târziu, poliţiştii au venit la faţa locului, însă locul era liniştit, aşa că au plecat. Câteva ore mai târziu s-a produs tragedia. 

Victima a murit din cauza colapsului pulmonar

Pe acelaşi subiect

Imediat după ce a fost arestat, românul s-a plâns că-l dor mâinile şi picioare din cauza loviturilor și pumnilor pe care i-a dat victimei. Bărbatul de 50 de ani a avut parte de o moarte extrem de violenă, potrivit medicilor legişti. Pe trupul său au fost descoperite urme de lovituri extrem de dure, iar cauza oficială a morţii a fost stabilită a fi colaps pulmonar. De asemenea, cei doi au o concentraţie mare de alcool în sânge. 

Potrivit anchetatorilor, nu este prima dată când bărbatul de 50 de ani a fost bătut de român. Alţi vecini, inclusiv martori în anchetă, l-ar fi hărţuit şi exploata pe bărbat. Mulţi dintre aceştia, sub pretextul vizitelor, ar fi furat din apartamentul bărbatului. 

Mama victimei a mărturisit că fiul ei suferea de demență alcoolică și avea un tutore legal. În trecut, el obținuse deja ordine de protecție împotriva unor vecini, inclusiv a românului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Un român l-a ucis pe vecinul iubitei, apoi a adormit dezbrăcat. S-a plâns poliţiştilor că îl dor mâinile de la pumnii daţi victimei