Antena Meniu Search
x

"I-a dezmembrat corpul şi a făcut carne tocată". Un criminal rus, eliberat din închisoare de Putin, drept recompensă pentru că a luptat contra Ucrainei

Un ucigaș rus care a folosit o mașină de tocat carne pentru a scăpa de cadavrul iubitei sale a fost grațiat și eliberat din închisoare de Vladimir Putin, drept recompensă pentru lupta împotriva Ucrainei.

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 16:38

"I-a dezmembrat corpul şi a făcut carne tocată". Un criminal rus, eliberat din închisoare de Putin, drept recompensă pentru că a luptat în război
"I-a dezmembrat corpul şi a făcut carne tocată". Un criminal rus, eliberat din închisoare de Putin, drept recompensă pentru că a luptat în război - Profimedia

Dmitri Zelensky, în vârstă de 41 de ani, primise o pedeapsă de 11 ani într-o închisoare de înaltă securitate, după ce şi-a sugrumat iubita, de 27 de ani, şi a scăpat de trupul său.

"A separat muşchii și oasele și a făcut carne tocată"

O sursă a spus că "cruzimea excepțională" a crimei "a șocat chiar și pe detectivii înrăiți", relatează Daily Mail.

"Nu doar că i-a dezmembrat corpul, a separat muşchii și oasele și a făcut carne tocată", a spus sursa.

Pe acelaşi subiect

"Apoi a aruncat carnea tocată în toaletă. Oasele le-a aruncat într-un râu. Acesta a fost planul lui de a ascunde crima."

Autorităţile au lansat o operaţiune uriaşă de căutare, după ce tatăl fetei a raportat dispariţia ei.

Ucigaşul era căsătorit şi avea copii

Ucigaşul a mărturisit, în cele din urmă, că a ucis-o după o ceartă. Scandalul a pornit după ce tânăra a aflat că Zelensky era căsătorit şi avea o fiică.

Când a aflat soția lui, în vârstă de 44 de ani, a spus: „Nu știu ce să spun acum... Nu știam că poate fi atât de crud”.

Sora victimei, Oksana, și-a exprimat indignarea că familia nu a fost informată despre eliberarea lui Zelensky.

"La procesul său, s-a declarat că vom fi anunțați despre locul în care se află și despre ceea ce se întâmplă cu el. Nu ni s-a spus niciodată nimic.", a spus ea.

Putin a eliberat din închisori sute de criminali

Mama lui, Galina, a confirmat că a fost eliberat. Nu se știe însă unde a luptat în război.

Rușii și-au exprimat temerile cu privire la numărul de criminali cărora li s-a permis să lupte, timp de șase luni pentru Putin. Toţi au fost grațiați și li s-a permis să revină la viața normală.

La începutul anului, Putin a început să înmâneze medalii pentru a-i recompensa pe criminalii care au fost recrutați din închisorile rusești, pentru luptele lor „curajoase” din Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "I-a dezmembrat corpul şi a făcut carne tocată". Un criminal rus, eliberat din închisoare de Putin, drept recompensă pentru că a luptat contra Ucrainei