Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un român, tată a trei copii, a murit la doar 39 de ani în Italia. Cristian s-a prăbușit în brațele soției, după ce i s-a făcut rău la muncă

Sfârșit tragic pentru un român, tată a trei copii. Luase calea Italiei în 2000 pentru o viață mai bună. Și-a luat întreaga familie cu el, iar lucrurile păreau să funcționeze așa cum a visat. Până într-o zi, când totul s-a spulberat.

de Monica Palade

la 03.06.2023, 15:03

Cristian s-a simțit rău mai multe zile. Avea febră și stare de vomă. Când a simțit că nu mai poate, a plecat de la muncă și a venit acasă, în Minerbe, provincia Verona. Dar aici s-a prăbușit în brațele soției sale, Ramona, care a încercat cu disperare să îl resusciteze până la sosirea echipajelor de salvare.

A murit în brațele soției

Din păcate, inima românului s-a oprit pentru totdeauna la 39 de ani. Bărbatul lucra ca sudor și era tată a trei copii, care acum vor fi nevoiți să crească fără el.

„A avut febră ușoară și o greață constantă timp de câteva zile. La muncă, simptomele s-au agravat. A plecat acasă, incapabil să mai poată munci și acolo s-a prăbușit la pământ”, a povestit sora lui, Monica, potrivit mattinopadova.

Pe acelaşi subiect

„Cristian a fost luni dimineață la serviciu. Era sudor într-o companie din lumea kartingului. Continua să transpire și avea nevoie constantă de a merge la baie”, a povestit sora bărbatului. Când l-au văzut cât îi este de rău, colegii l-au trimis acasă să se odihnească.

„A parcat mașina și a intrat în casă, apoi s-a prăbușit la pământ. Era un om foarte sănătos, nu a suferit niciodată de boli specifice”, a mai spus Monica.

Cristian avea trei copii, de 17, 11 și 3 ani. Adora să pescuiască și era expert în motoare.

A lucrat ca sudor la IPKarting din Salizzole, în provincia Verona: „Călătorea în întreaga lume cu această companie, implicată în circuitul internațional de karting. Cristian a fost primul care a spus da când i s-a propus o deplasare, îi plăcea foarte mult această profesie și mediul în care lucra”, a spus Monica.

Era un pescar pasionat și un mare expert în motoare, dedicând mare parte din timpul său familiei. Lasă în urma sa soția Ramona și trei copii de 17, 11 și 3 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un român, tată a trei copii, a murit la doar 39 de ani în Italia. Cristian s-a prăbușit în brațele soției, după ce i s-a făcut rău la muncă