Antena Meniu Search
x

Video "Bunica mea zăcea într-o baltă de sânge" Un terorist Hamas a măcelărit o bătrânică în casa ei, i-a furat telefonul și a intrat live pe Facebook

Război în Israel. O tânără israeliană a privit cum bunica ei este ucisă de un terorist Hamas, după ce acesta a măcelărit-o, i-a furat telefonul, apoi a pornit o transmisiune live pe Facebook. Familia neputincioasă a acesteia a privit scenele de necrezut, în care femeia este ucisă cu bestialitate.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 09:26

Mor Bayder, nepoata femeii, a spus că a aflat despre tragedie doar când a intrat pe aplicaţie pentru a vedea filmarea îngrozitoare, duminică la ora 7 dimineața, denumind videoclipul „coșmarul vieții mele”. Ea a spus că mătușa ei a fost cea care a alertat-o inițial pe ea și pe mama ei cu privire la înregistrarea îngrozitoare, care a arătat ultimele momente ale bunicii sale, aruncată într-o baltă de sânge pe podeaua casei ei din Israel.

Crima este doar una dintre sutele care au avut loc de sâmbătă, când un bărbat înarmat al Hamas a intrat în Israel și a atacat fără discernământ civilii. Oficialii israelieni au spus că peste 1.200 dintre civilii lor au fost uciși, iar alți 150 au fost duși peste graniță în Gaza ca ostatici.

Nepoata femeii a descris scenele de groază

Vorbind pentru canalul de televiziunea locală, nepoata înlăcrimată a spus că ucigașul a sunat-o pe mătușa ei pentru a o obliga să vadă imaginile cu femeia „întinsă într-o baltă de sânge”. Mai mulți israelieni din zonă au fost dați dispăruți, relatează Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mătușa mea a sunat-o frenetic pe mama mea și i-a spus «deschide Facebook, deschide Facebook». Mama nu a putut să-l deschidă deloc. Ea tremura. L-am deschis de pe telefon și am văzut cel mai rău lucru pe care ți-l poți imagina. Bunica mea pe podea, în casa ei fiind ucisă într-un videoclip. Bunica mea zăcea în balta de sânge”, a mărturisit cu lacrimi în ochi Mor Bayder, descriind videoclipul îngrozitor care a apărut pe pagina de Facebook a bunicii ei.

„Teroristul îi luase telefonul, a filmat-o și l-a urcat pe pagina ei de Facebook. Așa am aflat. Așa am aflat despre asta. Am țipat din răsputeri. Toată lumea de aici am înnebunit. Este cel mai oribil lucru pe care l-ai putea imagina vreodată”, a adăugat ea.

Mesaje emoţionante din partea familiei

În propria ei postare de pe Facebook de luni, tânăr a adus un omagiu emoționant bunicii ei și a detaliat modul terifiant în care a fost ucisă.

„Stâlpul vieții mele, în viața familiei mele. Bunica mea, rezidentă în Kibbutz Nir Oz toată viața, a fost ucisă ieri într-o crimă brutală de către un terorist în casa ei. Șapte dimineața, am văzut coșmarul vieții mele. Un terorist a venit acasă la ea, a ucis-o, i-a luat telefonul, a filmat totul și a publicat pe peretele ei de Facebook. Așa am aflat. Cel mai pur lucru din lume, lumina vieții mele, întreaga mea lume, bunica mea, nu poate să fie real”

Peste 1.200 doar în Israel

Cel puțin 1.600 de vieți au fost deja pierdute de ambele părți și poate alte sute, Israelul anunțând astăzi că numărul morților din partea sa a depășit 1.200. Între timp, Hamas și alte grupuri militante din Gaza țin ostatici peste 150 de soldați și civili, potrivit Israelului, după ce teroriștii au năvălit în coloniile israeliene și i-au răpit pe mulți dintre cei pe care nu i-au ucis.

„Cei care mă cunosc știu ce este ea pentru mine, ce legătură am avut, ce persoană este, pură și bună.. Bunica mea iubea viața, dar cum mergem fără tine? Cine sunt eu fără tine? Nu sunt dispusă să vorbesc despre tine la trecut, este un coșmar al vieții mele. Te iubesc și tu știi asta, în fiecare cameră a inimii mele, în fiecare particulă a corpului meu, în fiecare fibră a organismului meu. Bunica mea, floarea mea, lumina vieții mele, întreaga mea lume”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Bunica mea zăcea într-o baltă de sânge" Un terorist Hamas a măcelărit o bătrânică în casa ei, i-a furat telefonul și a intrat live pe Facebook