Antena Meniu Search
x

Un student de 22 de ani, dispărut fără urmă, găsit mort în maşina sa, după 45 de ani, în SUA

După 45 de ani, unul dintre cele mai ciudate cazuri de dispariţie a fost rezolvat. Un student de 22 de ani, dispărut fără urmă pe 27 ianuarie 1976, a fost găsit mort în propria sa maşină.

de Monica Palade

la 09.12.2021, 13:42

Autoturismul lui Kyle Clinkscales a fost scos dintr-un râu, marţi, după ce un martor l-a zărit şi a sunat la poliţie. În interior, oamenii legii au găsit rămăşiţe umane, dar şi acte de identificare, carduri aparţinând tânărului de la vremea respectivă.

Găsit după 45 de ani de la dispariţie

Investigatorii speră că descoperirea maşinii Pinto 1974 ar putea rezolva cazul. Deocamdată, anchetatorii nu au confirmarea specialiştilor că rămăşiţele aparţin tânărului dispărut.

Kyle Clinkscales, 22 de ani, a dispărut după ce a părăsit LaGrange, Georgia, pentru a se întoarce la Universitatea Auburn din Alabama. Șeriful James Woodruff din Troup County, Georgia, a declarat: „De 45 de ani, l-am căutat pe acest tânăr și am căutat această mașină. Am drenat lacuri și ne-am uitat peste tot și am renunţat la această teorie, pentru că mereu s-a dovedit a fi nimic".

Pe acelaşi subiect

Declaraţii false despre dispariţie

În 2005, două persoane au fost arestate în legătură cu dispariţia lui Clinkscales, după ce părinţii săi au primit un telefon de la un bărbat care se dădea un copil de şapte ani, care a văzut că trupul studentului era într-un butoi acoperit cu beton și aruncat într-un iaz. Cei doi au fost acuzați de fals în declarații și, în timp ce unul nu a fost urmărit penal, celălalt a pledat vinovat la două acuzații și a petrecut șapte ani și opt luni după gratii.

Woodruff a mai spus că nu este încă clar cum a murit Clinkscales, adăugând: „A fost ucis și lăsat acolo? A fugit de pe șosea și s-a prăbușit acolo? Este ceva ce sperăm să descoperim, dar au trecut 45 de ani”.

Tatăl studentului a murit în 2007, iar mama lui a murit anul acesta, fără ca vreodată să afle ce s-a întâmplat cu fiul lor, care era unicul copil. „Mama a sperat mereu că se va întoarce acasă. A fost întotdeauna speranța noastră că îl vom găsi pentru ea, înainte de a muri. Doar faptul că sperăm că l-am găsit și mașina îmi aduce un oftat de ușurare”, a mai spus şeriful.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un student de 22 de ani, dispărut fără urmă, găsit mort în maşina sa, după 45 de ani, în SUA