Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Mi-a zis că se sinucide şi nu pot să trăiesc cu asta". Cum era şantajată emoţional o vedetă TikTok, înainte de a dispărea fără urmă, în SUA

Ameninţată, şantajată emoţional şi traumatizată de iubitul posesiv. Aşa s-ar descrie în câteva cuvinte ceea ce a trăit Lateche Norris, 20 de ani, o vedetă TikToker din SUA, înainte de a dispărea fără urmă.

de Monica Palade

la 01.12.2021, 12:57

Mama tinerei vine cu noi dezvăluiri şi spune că iubitul femeii era posesiv şi i-a spart telefonul de mai multe ori. Cheryl Walker a povestit că Joey Smith i-a spart cel puţin patru din telefoane în timpul certurilor încă din luna mai şi că o urmărea când ea a încercat să scape de el după o ceartă.

„O urmărea peste tot. Nu ar fi făcut nimic şi nici nu ar fi plecat nicăieri fără ea. Este dependent şi a plecat în San Diego pentru a obține ajutor. Dar el nu ţinea regim şi trăia pe străzi. Mi-a spus că îi spusese că „se va sinucide şi nu poate avea asta pe conştiinţă”, a povestit Walker într-un interviu, la mai bine de trei săptămâni după ce Norris a dispărut.

A intrat parcă în pământ

Norris a aterizat pe Coasta de Vest pe 1 noiembrie și a încărcat imagini și videoclipuri din California pe conturile ei de pe rețelele de socializare, dar postările ei au încetat, a spus Walker. Pe 4 noiembrie, Norris a sunat-o pe mama ei folosind Facebook Messenger de pe telefon.

Pe acelaşi subiect

Mama ei a explicat că era un telefon de rezervă care nu avea serviciu de telefonie mobilă și care necesita WiFi pentru a face orice. A doua zi, Norris și Smith au sunat-o frenetic pe Walker spunându-i că s-au certat.

„Întotdeauna făcea asta. De fiecare dată când intrau într-o ceartă, mă suna și mă întreba: „Unde este Lateche? Ce face?” Acel telefon a fost ultima dată când Walker a auzit ceva de la fiica ei sau de la iubitul ei. Înainte ca tânăra să dispară în mod misterios , ea a distribuit o postare în care spunea: „Este în regulă să plângi”.

Hipnotizată de la prima întâlnire

După aceea, toate conturile ei de socializare s-au închis. Norris l-a întâlnit pentru prima dată pe Smith în aprilie în Indiana și au vorbit de arta tatuajului, a spus Walker. „Asta a vrut să facă, așa că a fost un început de conversație”, a spus Walker. „Și el o ajuta să-și îmbunătățească tehnica”.

Câteva săptămâni mai târziu, ea l-a adus acasă să-i cunoască părinții și l-a prezentat drept iubitul ei.

Ea avea 19 ani la acea vreme, iar el 25. „A fost o mișcare îndrăzneață”, a spus Walker. „Soțul meu este foarte protector față de fetele lui, iar ea tocmai a apărut la noi acasă cu acest bărbat de 25 de ani și a spus că este iubitul ei. Atunci mi-a spus că a fost complet hipnotizată de el”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Mi-a zis că se sinucide şi nu pot să trăiesc cu asta". Cum era şantajată emoţional o vedetă TikTok, înainte de a dispărea fără urmă, în SUA