Antena Meniu Search
x

Update A fost găsit copilașul de 6 ani, cu autism, dat dispărut de lângă părinții lui, în Cluj-Napoca

Un minor în vârstă de 6 ani, din municipiul Cluj-Napoca, a dispărut în cursul serii de 20 noiembrie. "Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!", au transmis agenții clujeni. Între timp, minorul a fost găsit în liful unui centru comercial.

de Redactia Observator

la 20.11.2021, 20:50

copil dispărut în Cluj Napoca
Copil de 6 ani, dat dispărut în Cluj-Napoca - IPJ Cluj

UPDATE 20:45 - Copilul a fost găsit într-un centru comercial din Cluj-Napoca

"Minorul MAHALEAN ARTUR EFREM, în vârstă de 6 ani, plecat voluntar în cursul acestei seri a fost găsit într-un centru comercial din municipiul Cluj-Napoca. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni și nu a suferit vătămări în acest interval de timp. În activitățile de căutare au fost angrenate în total 67 de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Grupării de Jandarmi Mobile ”Ștefan Cicio Pop” și Direcției Generale de Poliție Locală Cluj-Napoca. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!", au transmis reprezentanții poliției.

Știre inițială: Poliţia a fost sesizată la data de 20 noiembrie, în jurul orei 19.15, cu privire la faptul că, cu aproximativ 20 de minute anterior apelului, Mahalean Artur Efrem, de 6 ani, s-a îndepărtat de părinții acestuia în timp ce se aflau pe strada Bucegi, fără a mai fi găsit.                                           

Copil dispărut în Cluj-Napoca. Poliția cere ajutorul populației

SEMNALMENTE – înălțime 1 metru. La momentul plecării, acesta purta haine de culoarea neagră și o căciulă tip cagulă pe cap.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » A fost găsit copilașul de 6 ani, cu autism, dat dispărut de lângă părinții lui, în Cluj-Napoca