Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr de 26 de ani şi-a ucis părinţii şi sora şi i-a îngropat la marginea câmpului. O triplă crimă a îngrozit Germania

Germania este în stare de șoc, după ce poliţia a descoperit o familie ucisă şi îngropată la marginea unui câmp. Un tânăr de 26 de ani a fost arestat, fiind acuzat că şi-a omorât părinţii şi sora, triplul asasinat având loc, se pare, în urmă cu câteva săptămâni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.04.2022, 13:59

Cele trei cadavre au fost dezgropate miercuri, scrie Bild, care a publicat şi fotografia presupusului criminal. Potrivit jurnaliştilor germani, Andreas şi-ar fi omorât părinţii şi sora, îngropând apoi trupurile fără viaţă la marginea unui câmp din Roggentin, lângă oraşul Rostock, la aproximativ 12 kilometri distanţă de casa albastră a familiei din Rövershagen.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Toată lumea este îngrozită aici", a declarat vineri primarul Verena Schöne.

Pe acelaşi subiect

Joi a fost emis un mandat de arestare pe numele tânărului, care, potrivit jurnaliștilor de la focus.de, ar fi mărturisit faptele.

Cine sunt victimele triplului asasinat

Victimele sunt tatăl în vârstă de 52 de ani, mama de 48 de ani și sora de 25 de ani. Potrivit procurorilor, în familie existau probleme. Un apropiat a declarat pentru Bild că tatăl devenea violent după ce consuma alcool, de multe ori fiind chemată poliţia pentru a calma spiritele.

Despre această familie, vecinii spun că era foarte retrasă. Mama lucra ca menajeră la o sală de sport, iar fiica locuia la o altă adresă, dar era adesea cu părinţii ei,

Trebuie să fi fost începutul lunii februarie când jaluzelele au fost trase, iar maşinile au dispărut. Fiul ar fi spus că părinţii şi sora lui sunt plecaţi în vacanță.

Cea care a devenit suspicioasă a fost sora tatălui, care a şi alertat poliția.

Tânărul riscă închisoare pe viață

Anchetatorii presupun că tânărul de 26 de ani, care lucra ca programator, a comis fapta cu săptămâni în urmă. El a fost arestat şi, dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare pe viață, au spus procurorii.

O crimă de aceeaşi amploare a avut loc în apropiere de Rostock în urmă cu 27 de ani: un tată de 33 de ani şi-a ucis soţia și cei doi fii ai săi, de 7 şi 10 ani, în Kavelstorf. 

A fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 26 de ani şi-a ucis părinţii şi sora şi i-a îngropat la marginea câmpului. O triplă crimă a îngrozit Germania