Antena Meniu Search
x

Un tată a fost condamnat la 14 ani de închisoare, după ce şi-a lovit cu bestialitate fiica de 13 săptămâni. Copila a murit la spital

Un monstru de tată, care şi-a ucis fiica de 13 săptămâni şi a lăsat-o cu răni grave după săptămâni de abuz, a fost trimis după gratii. Eleanor Easey a suferit 31 de de fracturi de coastă și alte cinci fracturi la membre înainte de a muri din cauza unei leziuni cerebrale catastrofale.

de Redactia Observator

la 29.04.2022, 18:42

Copila a avut și trei sângerări la creier după ce a fost abuzată de tatăl său, Christopher Easey, 31 de ani. Totodată, s-a constatat că fetiţa era subnutrită după ce a fost hrănită cu biscuiți cu cremă și cheesecake cu lămâie și a fost lăsată singură acasă.

Bărbatul a primit acum o condamnare de 14 ani, după ce a fost achitat de crimă, dar condamnat pentru omor din culpă și neglijență. Mama lui Eleanor, Carley Easey, în vârstă de 36 de ani, a primit un ordin comunitar după ce a fost găsită vinovată de o acuzație de neglijență.

Tatăl condamnat la 14 ani de închisoare

La audierile de la Curtea din Norwich, s-a aflat cum cuplul malefic i-a păcălit de trei ori pe doctori când au observat vânătăi pe fața și maxilarul copilului. Cei doi, care s-au cunoscut în 2016 pe site-ul de întâlniri Muddy Matches, au susținut că rănile lui Eleanor s-au datorat unui scaun auto nepotrivit.

Pe acelaşi subiect

Acest lucru s-a întâmplat după ce personalul spitalului a fost îngrijorat cu privire la starea de sănătate a lui Eleanor. Carly a suferit un avort înainte de a rămâne însărcinată din nou, dar ea nu „și-a recunoscut sarcina și părea să fie în negare”.

Mama a fost dusă la spital în septembrie 2019, după ce s-a plâns de crampe abdominale severe, dar a insistat că nu crede că este însărcinată. Micuța Eleanor s-a născut prin cezariană de urgență cântărind doar 2,57 kg.

Medicii au observat că Carly nu avea o legătură normală cu copilul ei în zilele de după nașterea ei, la Spitalul Queen Elizabeth din King's Lynn, Norfolk. Ca urmare, cazul ei a fost menționat ca fiind o „sarcină ascunsă”, deoarece părea „anxioasă” și a spus că „nu este pregătită pentru un copil”. După doar trei luni, Christopher a sunat la 999 și le-a spus medicilor că fetiţa „se lupta să respire”.

Paramedicii au sosit în câteva minute și au descoperit-o pe Eleanor „foarte palidă, moale, cu ochii întredeschiși”. A fost transportată de urgență la spital, dar din păcate nu a putut fi salvată și a murit a doua zi.

Testele au arătat că bebelușul a suferit mai multe răni grave și era un „bebeluş prost hranit”. Christopher a susținut că fiica sa a fost rănită când a fost nevoit să frâneze de urgență, în timp ce se întorcea acasă, după ce și-a lăsat soția la serviciu. El a spus că a auzit un „țipăit” de la Eleanor în timp ce mașina a încetinit de la 50 mph la 5 mph.

Medicii au descoperit însă că fetiţa a murit din cauza unei „leziuni cerebrale incompatibile cu viața”. În plus, avea răni mai vechi şi fusese hrănită periculos de necorespunzător.

„Gândurile mele de astăzi, așa cum au fost pe parcursul acestei investigații și vor fi întotdeauna, sunt la micuța Eleanor. Avea doar 14 săptămâni când a murit, dar avea 31 de fracturi pe corpul fragil și trei sângerări separate pe creier. Părinții lui Eleanor, tocmai oamenii care ar fi trebuit să o protejeze și să o iubească mai presus de orice și de toți ceilalți, au eșuat la o scară de neimaginat din momentul în care s-a născut. Ea a fost neglijată cea mai mare parte din scurta ei viață. Ar fi meritat mult mai mult", a declarat inspectorul Lewis Craske.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un tată a fost condamnat la 14 ani de închisoare, după ce şi-a lovit cu bestialitate fiica de 13 săptămâni. Copila a murit la spital