Antena Meniu Search
x

Un tată britanic a murit la Disney World după ce a fost otrăvit cu opioide. Bărbatul era în vacanţă cu familia

Un tată din Marea Britanie a murit într-o excursie cu familia la Disney World, după ce a fost otrăvit cu un medicament analgezic. Philip Weybourne, în vârstă de 40 de ani, vizita parcul de distracţii din Florida împreună cu soţia şi fiul său în luna mai, când s-a prăbuşit în mijlocul unui bar, transmite Mirror

de Iris Duţescu

la 21.11.2022, 16:10

Analgezice
În urma autopsiei, medicii au găsit o cantitate fatală de opioide în organismul bărbatului - Shutterstock

Potrivit declaraţiilor, Philip a fost transportat de urgenţă la spital, unde starea lui s-a deteriorat rapid şi a murit la scurt timp. Bărbatul avea în corp o cantitate letală de fentanyl - un opioid sintetic, care poate provoca efecte adverse severe sau chiar deces. 

"Ne-am început vacanţa la Disneyland, în Orlando, Florida, pe 20 mai, 2022. Pe 23 mai, ne-am trezit târziu şi n-am putut să mergem în niciun parc tematic", a declarat soţia bărbatului, Dorlyn Weybourne. În jurul orei 13:00, cei trei au luat masa la restaurantul The Boathouse din Orlando, unde au mâncat "cel mai bun prânz" şi au băut şampanie. Ulterior, familia s-a întors la hotel, în jurul orei 17:30.

Bărbatul nu avea probleme de sănătate

După ce a făcut un duş, bărbatul s-a dus singur la hotelul Yacht Club. La doar două ore mai târziu, soţia sa a fost informată că Philip a fost dus de urgenţă la spital. El a fost transportat la AdventHealth Celebration, o clinică mică din orașul Disney Celebration, care oferă adesea îngrijire persoanelor bolnave de la Disney World.

Pe acelaşi subiect

Iniţial, medicii i-au spus lui Dorlyn că bărbatul a murit în urma unui atac de cord. O autopsie a dezvăluit că motivul morţii era de fapt cantitatea letală de opioide pe care el o avea în corp. 

"Nu avea alte probleme de sănătate şi sunt convinsă, după rezultatele autopsiei, că moartea sa a fost cauzată de cantitatea fatală de fentanyl din corp - un opioid sintetic folosit ca analgezic", a declarat medicul legist Catherine Wood.

Soţia lui Philip nu a mai dat alte declaraţii despre cazul său. "Am vorbit despre viaţa lui Philip la înmormântarea lui. Este momentul să închidem capitolul", a spus familia bărbatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un tată britanic a murit la Disney World după ce a fost otrăvit cu opioide. Bărbatul era în vacanţă cu familia