Meniu
Search
x

Vlad a murit la doar 27 de ani, într-un accident de motocicletă în Italia. „Trăiești în cinci minute pe un motor, mai mult decât unii oameni într-o viață întreagă”

Inima lui Vlad s-a oprit la doar 27 de ani, după ce a fost implicat într-un cumplit accident de motocicletă, în localitatea italiană Marina di Ragusa, din Sicilia.

De Monica Palade la 17.03.2022, 12:02

Tânărul se afla la bordul motorului său Yamaha, când din motive aflate încă în cercetare s-a ciocnit cu un Mercedes, scrie quotidianodiragusa.it. Martorii spun că tânărul s-a aventurat într-o depășire riscantă, a ricoșat după impact și a fost aruncat la pământ, lovindu-se cu capul de un stâlp de pe marginea șoselei.

A murit urmându-şi pasiunea

La faţa locului au intervenit două ambulanţe şi un elicopter, însă pentru Vlad nu s-a mai putut face nimic decât să se constate decesul. Incidentul a avut loc în jurul orei 13.30.

Vlad se mutase în localitatea Marina di Ragusa, împreună cu mama şi sora sa. Era instructor de fitness şi era pasionat de sport şi motociclete. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Vlad postase un citat de Marco Simoncelli, un pilot italian de motociclism, care a murit în octombrie 2011, în timpul unei curse. „Trăiești în cinci minute mergând cu viteză pe o motocicletă, mai mult decât fac unii oameni într-o viață întreagă”.

Din păcate, ca şi idolul său, tânărul, descris ca un tip grozav, a murit din cauza celei mai mari iubiri ale sale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Vlad a murit la doar 27 de ani, într-un accident de motocicletă în Italia. „Trăiești în cinci minute pe un motor, mai mult decât unii oameni într-o viață întreagă”