Antena Meniu Search
x

Video Volkswagen Golf cu 7 copii înghesuiți în portbagaj, accident mortal pe un drum din Kiev. În maşină erau 16 oameni - VIDEO

Tragedie lângă Kiev, Ucraina, după ce un Volkswagen Golf în care se aflau nu mai puţin de 16 persoane, s-a răsturnat pe un drum din Revne, o localitate aflată în raionul Borîspil. Potrivit presei locale, în portbagajul maşinii erau înghesuiţi 7 copii. Unul dintre ei a murit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.07.2021, 20:45

Un grav accident de circulaţie s-a produs, duminică seară, pe un drum din Ucraina, după ce o maşină în care se aflau 16 oameni, s-a răsturnat. Potrivit unei publicaţii locale, şoferul de 33 de ani a murit pe loc, în timp ce un băieţel de 7 ani s-a stins 10 minute mai târziu.

De asemenea, alţi doi copii de 10 și 12 ani au fost transportaţi la spital în stare gravă. În total, șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Șapte copii erau în portbagaj, restul erau adulți. Un băiat de 7 ani și șoferul au fost uciși", a anunțat serviciul de presă al poliției din Kiev.

Mașina se îndrepta spre satul Martusovka, unde locuiesc unii dintre pasagerii răniți. Se pare că toate cele 16 persoane din mașină sunt rude și ar fi sărbătorit o zi de naștere pe marginea unui lac din localitatea Protsev. După ce petrecerea s-a încheiat, toți cei 16 au decis să meargă acasă cu o singură mașină. Ca să încape toți, cei 7 copii, cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, au fost băgați în portbagaj. 

Pe acelaşi subiect

Tatăl a murit pe loc, fiul s-a stins 10 minute mai târziu

Când mașina s-a răsturnat în afara carosabilului, unii pasageri au fost aruncați pe drum, iar alții au fost pur și simplu zdrobiți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma tragediei, Dima Yakovenko, în vârstă de 7 ani, și tatăl său vitreg, care conducea, au murit. 

Poliţia din Kiev a deschis un dosar penal în acest caz şi face în continuare cercetări, pentru stabili dinamica accidentului şi cauzele care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Volkswagen Golf cu 7 copii înghesuiți în portbagaj, accident mortal pe un drum din Kiev. În maşină erau 16 oameni - VIDEO