Antena Meniu Search
x

Video Dan Negru, dezvaluiri din culisele Revelionului: "Ne-am repliat în câteva ore, a trebuit să schimbăm tot miezul nopții"

Este o tradiție ca Dan Negru să vină în platoul Observator, în prima zi din an. Cu voie bună, audiențe și mai bune și câteva dezvăluiri din culise, pentru a înțelege cum se face magia dintre ani. De data aceasta, ne-a mărturisit Dan Negru, a fost cel mai greu Revelion din toată cariera lui.

de Redactia Observator

la 01.01.2021, 20:52

Vezi și
  • Dan Negru, de 21 de ani liderul spectacolelor de Revelion! Aproape 3.6 milioane de români au urmărit Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

"A fost cel mai greu Revelion pe care l-am făcut în acești 21 de ani. Din cauza pandemiei am fost nevoiți să testăm, să pregătim cu o lună înainte momentul, să păstrăm regulile sanitare. Ne-au picat niște invitați, au căzut la testele Covid. Miezul nopții cu unul din marii artiști ai României... Ne-am repliat în câteva ore și a trebuit să schimbăm tot miezul nopții. Am filmat mai mult decât de obicei. Am filmat vreo 3 zile jumătate", ne-a spus Dan Negru.

Și, pentru că e Dan Negru, nu putea veni în platoul Observator fără o mică istorioară. Cu nimeni altul decât marele regizor Sergiu Nicolaescu.

"Îmi amintesc că la unul dintre Revelioane m-am dus la Sergiu Nicolăescu să-l invit... A zis, Dănuț, cât filmați? Trei zile... A tăcut, s-a uitat la mine.. "bă eu am filmat Nea Marin Miliardar într-o lună, tu nu poți filma un Revelion într-o zi?" Acum am filmat și mai mult", a povestit realizatorul TV.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Vali, știi ce îmi doresc eu? Ca la anul, când ne întâlnim, să fim tot lideri de audiență. Dar oamenii să fie mai puțini. La anul să fim în piețe, pe străzi, în restaurante, pe părții. Să fim lideri de audiență, dar oamenii care se uită la TV să fie mai puțini, și mai mulți pe străzi", a încheiat Dan Negru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Dan Negru, dezvaluiri din culisele Revelionului: "Ne-am repliat în câteva ore, a trebuit să schimbăm tot miezul nopții"