Antena Meniu Search
x

Video Stere Halep, primele declarații înainte de nunta Simonei Halep: "Multă sănătate le doresc, că în rest au de toate"

Liniștit și bucuros pentru fiica lui, Simona Halep. Așa a părut Stere Halep, tatăl sportivei, în cele câteva secunde în care a vorbit cu presa. La ora 16:00, Simona Halep și Toni Iuruc vor spune "da" la Starea Civilă, după care vor petrece într-un club din Mamaia, alături de invitați de marcă precum Gică Hagi sau Ion Țiriac.

de Redactia Observator

la 15.09.2021, 11:33

Vezi și

"Super frumos. Emoții normale ca la fiecare. Le doresc multă sănătate, că în rest au de toate", a spus Stere Halep. Acesta a negat zvonurile potrivit cărora la nuntă ar fi interzise telefoanele mobile sau aparatele de înregistrat audio. "Cine vă dă informațiile astea. Sunt minciuni. Noi suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului", a precizat tatăl tenismenei. Stere Hală a infirmat și informațiile potrivit cărora la nuntă urmează a fi prezent președintele României, Klaus Iohannis. Potrivit acestuia, șeful statului nu a fost invitat la ceremonie.

Simona Halep se mărită astăzi cu Toni Iuruc

Simona Halep a postat pe o reţea de socializare un mesaj motivaţional, chiar în ziua în care se căsătoreşte cu logodnicul ei, Toni Iuruc.  "Dă şansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viaţa ta", este mesajul sportivei, în descrierea căruia a urat tuturor să aibă parte de o zi excepţională. Simona Halep se va căsători civil cu Toni Iuruc în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Constanţa, de la ora 16.00. Petrecerea va fi găzduită de un club din Mamaia, fiind aşteptaţi peste 300 de invitaţi. 

Cei doi au o relaţie din vara anului 2019. Toni Iuruc este la a treia căsătorie. Cu prima soţie are un copil, iar de cea de-a doua s-a despărţit cu puţin înainte să fie cu Simona Halep.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Stere Halep, primele declarații înainte de nunta Simonei Halep: "Multă sănătate le doresc, că în rest au de toate"