Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 noiembrie 2021. Elon Musk se ţine de promisiunea pe care le-a făcut-o urmăritorilor săi de pe Twitter

Observator de bine, 11 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 12.11.2021, 21:23

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 11 noiembrie

1) 100 de concentratoare şi 3.000 de măşti de oxigen au fost donate spitalelor din România, pentru a trata bolnavii de covid. Materialele sanitare au fost achiziţionate din Danemarca, Germania şi Franţa.

2) Simona Halep a reuşit o revenire miraculoasă şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Linz. Sportiva româncă a câştigat nouă game-uri la rând, după ce pierduse primul set şi era condusă cu break în al doilea.

3) Kate Middleton a încălcat protocolul regal pentru a îmbrătişa un supravieţuitor al Holocaustului. Ducesa de Cambridge a făcut acest gest în timp ce vizita o galerie dedicată celui de-al Doilea Război Mondial, în Londra.

4) Elon Musk se ţine de promisiunea pe care le-a făcut-o urmăritorilor săi de pe Twitter. Cel mai bogat om din lume a vândut acţiuni Tesla de 5 miliarde de dolari, în urma sondaului pe care l-a făcut pe reţeaua de socializare.

5) Paul Rudd a fost declarat "cel mai sexy bărbat în viaţă" de revista People. Actorul a povestit că soţia sa a fost uluită la aflarea veştii şi că au făcut o alegere bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 noiembrie 2021. Elon Musk se ţine de promisiunea pe care le-a făcut-o urmăritorilor săi de pe Twitter