Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 noiembrie 2021. David Popovici, nominalizat la titlul de cel mai bun tânăr sportiv european

Observator de bine, 19 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 19.11.2021, 18:11

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 19 noiembrie

1) David Popovici a fost nominalizat la titlul de cel mai bun tânăr sportiv european în 2021. Votul şi ceremonia de premiere vor avea loc în Slovacia, pe 26 noiembrie.

2) Noaptea trecută a avut loc cea mai lungă eclipsă de Lună din ultimii 600 de ani. Fenomenul a durat mai bine de şase ore şi a putut fi observat cel mai bine din Asia, America, Australia şi parţial din nordul Europei.

3) Românii care vor să-şi producă singuri energie vor primi 20.000 de lei de la stat pentru panouri fotovoltaice. Proprietarii trebuie sa mai achite doar 2.000 de lei pentru instalarea sistemului în curte sau pe acoperiş.

4) Miracol în cazul unei paciente din Statele Unite care a stat o lună în comă după ce s-a infectat cu covid. Femeia s-a trezit chiar în ziua în care medicii se pregăteau să o deconecteze de la aparate.

5) Cei doi curcani care vor fi graţiaţi de Ziua Recunoştinţei au ajuns la Casa Albă. Politicienii americani au glumit pe seama subiectului şi i-au declarat "cele mai norocoase păsări din toată ţara".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 noiembrie 2021. David Popovici, nominalizat la titlul de cel mai bun tânăr sportiv european