Clotilde Armand, validată în funcția de primar al Sectorului 1. ”Touche”

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 15.10.2020, 14:00.
Actualizat: 15.10.2020, 14:01

Clotilde Armand a fost validată în funcția de primar al Sectorului 1 București, potrivit unei decizii luate joi de magistrații de la Judecătoria Sectorului 1.

Clotilde Armand, validată în funcția de primar al Sectorului 1. ”Touche”

Clotilde Armand, validată în funcția de primar al Sectorului 1. ”Touche”

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Primarul ales din partea Alianței USR-PLUS a postat decizia pe Facebook, alături de hashtag-ul #touche.

„Admite sesizarea formulată de Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1, Sector 1 Bucureşti. Validează mandatul pentru funcţia de Primar al Sectorului 1 Bucureşti, obţinut de Clotilde Marie Brigitte Armand, candidata Alianţei USR-PLUS. Dispune comunicarea prezentei încheieri de îndată Prefectului şi Secretarului General al Sectorului 1 Bucureşti, cel din urmă are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică, prin afişarea încheierii, la sediul Primăriei Sectorului 1, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare”, se arată în comunicarea Judecătoriei Sectorului 1 al Capitalei.

Decizia magistraților este executorie.

„Cu drept de apel în termen de 2 de zile de la aducerea la cunoştinţă publică, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, mai arată Judecătoria Sectorului 1.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.