Antena Meniu Search
x

Proteste la Biroul Electoral din Sectorul 1. Jandarmii au securizat instituția, se scandează "revotare" (Video)

Sute de protestatari s-au adunat în fața Biroului Electoral al Sectorului 1 și scandează în fața instituției, în contextul în care, în această seară, ar putea fi desemnat noul primar. Atât Clotilde Armand, din partea USR-PLUS, cât și Dan Tudorache, de la PSD, susțin că au câștigat alegerile.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.10.2020, 19:57

Vezi și
  • Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a cerut anularea alegerilor din Bucuresti și demisia ministrului de Interne, Marcel Vela
  • La rândul său, Dan Tudorache susține că întreg procesul a fost viciat și că se impune reluarea votului în Capitală
  • Clotilde Armand, candidată din partea USR-PLUS, susține că a câștigat Primăria Sectorului 1

"Revotare", strigă participanții la protest, care au venit cu steaguri, pancarte și megafoane. La fața locului sunt și zeci de jandarmi, care au oprit traficul pe strada unde se află Biroul Electoral de Sector.

Forțele de ordine încearcă să-i împiedice pe protestatari să intre în interiorul clădirii și au instalat mai multe garduri, pentru a securiza perimetrul.

Alegeri Sector 1: Susținătorii PSD cer renumărarea voturilor, ambele tabere strigă fraudă

Un protest în fața Biroului Electoral Sectorul 1 a avut loc și miercuri dimineață, unde susținătorii actualului primar, Dan Tudorache, au strigat în fața instituției că vor renumărarea voturilor, asta după ce ultimele calcule o scot pe Clotilde Armand câștigătoare.

Deși ambele tabere strigă fraudă, reprezentanții USR-PLUS susțin că nu este nevoie de renumărarea voturilor, pentru că deja există procese verbale semnate de toți reprezentanții partidelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Proteste la Biroul Electoral din Sectorul 1. Jandarmii au securizat instituția, se scandează "revotare" (Video)