Antena Meniu Search
x

Codrin Ştefănescu, reacţie în scandalul Firea - Dragnea: "Să vii să ceri demisia la vârf mi se pare cusut cu aţă albă"

Codrin Ştefănescu spune că Liviu Dragnea nu va demisiona de la şefia partidului. Secretarul general adjunct al PSD a explicat că atitudinea Gabrielei Firea a pornit de la cearta acesteia cu ministrul de Interne Carmen Dan.

Codrin Ştefănescu, reacţie în scandalul Firea - Dragnea: "Să vii să ceri demisia la vârf mi se pare cusut cu aţă albă"
Codrin Ştefănescu, reacţie în scandalul Firea - Dragnea: "Să vii să ceri demisia la vârf mi se pare cusut cu aţă albă"

Codrin Ştefănescu spune că Liviu Dragnea nu va demisiona de la şefia partidului. Secretarul general adjunct al PSD a explicat că atitudinea Gabrielei Firea a pornit de la cearta acesteia cu ministrul de Interne Carmen Dan. Ştefănescu este însă de părere că acest conflict ar fi trebuit să se rezolve la o cafea sau la un ceai. 

"După ce Iohannis a anulat sedinţa CSAT şi am rămas cu rectificarea bugetară în aer, şi am explicat cine pierde din treaba asta, să vii să ceri demisia la vârf mi se pare aşa, cusut cu aţă albă", a declarat Codrin Ştefănescu în cadrul emisiunii Punctul de întâlnire.

Secretarul general adjunct al PSD spune că a rugat-o pe Rovana Plumb să medieze conflictul dintre Gabriela Firea şi Carmen Dan, conflict care ar fi la originea neînţelegerilor dintre primarul Capitalei şi Liviu Dragnea.

"Am încercat să găsesc o soluţie. Am rugat-o pe Rovana Plumb, în dubla ei calitate de preşedinte la femeile social-democrate şi prietenă foarte bună şi cu Gabriela Firea şi cu Carmen Dan să le invite ea la o cafea sau un ceai şi să discute cu ele ca să nu mai avem un astfel de conflict în următorul CEx, peste două-trei săptămâni când vom face şi analiza guvernului", a dezvăluit Ştefănescu la Antena3. 

Pe acelaşi subiect

Secretarul general adjunct al PSD spune că este puţin probabil ca cererea Gabrielei Firea, ca Dragnea să se retragă de la conducerea partidului, să fie susţinută de alţi lideri social-democraţi.

"În momentul acesta când ne batem cu "ăştia" şi avem încă legi de scos, coduri penale de modificat, contestaţii de tot felul, #rezist în stradă, tot felul de acoperiţi din toate părţile care încearcă să saboteze, Iohannis la vârful statului care anulează CSAT-ul, când toată lumea vede cu cine ne batem şi că intersul nostru este să aducem normalitatea în România, şi să nu mai existe abuzuri şi să fie respectate drepturile şi libertăţile fundamentale ale oamenilor şi să fie totul corect. Aici şi pe lege. Nu starea această confuză de teroare în care simiţi că suflarea rece a acestor cârtiţe ale întunericului, în timpul acestei bătălii cumplite să vii să ceri lucrul acesta vă daţi seama că o să aibă foarte puţini susţinători", a explicat oficialul social-democrat.

Firea: Liviu Dragnea ar trebui să se retragă

Reacţia lui Codrin Ştefănescu vine după ce, aseară, în cadrul unei emisiuni la TVR, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a spus că retragerea lui Liviu Dragnea de la şefia PSD ar fi benefică şi pentru partid, şi pentru ţară, dacă acesta nu îşi schimbă modul de lucru şi "nu renunţă la a se mai consulta doar cu două-trei persoane".

"Din punctul meu de vedere (Liviu Dragnea ar trebui să se retragă - n.r.). Nu m-am consultat cu nimeni, nu am cerut acceptul nimănui. Ori schimbă modul de lucru şi renunţă la a se mai consulta doar cu două-trei persoane, multe care nici nu fac parte din Guvern, deci ori schimbă total modul de lucru, dar nu cred că poate să lucreze în acest sens, pentru că ar fi făcut-o. Dacă poate, ar fi minunat. Dacă nu, cred că o retragere ar fi benefică pentru partid şi pentru ţară", a spus Firea, întrebată la TVR 1 dacă Liviu Dragnea ar trebui să plece de la conducerea PSD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Codrin Ştefănescu, reacţie în scandalul Firea - Dragnea: "Să vii să ceri demisia la vârf mi se pare cusut cu aţă albă"