Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea critică din nou PSD: "Nu acceptăm la nesfârşit să fim manipulaţi"

Primarul genral al Capitalei, Gabriela Firea, îi răspunde din nou liderului PSD, Liviu Dragnea, menționând că face parte dintre cei ”care au luciditate în Partidul Social Democrat” şi care nu vor mai accepta să fie manipulaţi.

Gabriela Firea, primarul Capitalei
Primarul Capitalei, Gabriela Firea - Hepta

Primarul genral al Capitalei, Gabriela Firea, îi răspunde din nou liderului PSD, Liviu Dragnea, menționând că face parte dintre cei ”care au luciditate în Partidul Social Democrat” şi care nu vor mai accepta să fie manipulaţi.

Gabriela Firea a fost întrebată, marţi, cum comentează declaraţia lui Liviu Dragnea care a acuzat-o că a trecut în tabăra celor care critică PSD.

”Eu nu sunt în tabăra celor care critică PSD, sunt printre cei care au luciditate în Partidul Social Democrat şi nu acceptăm la nesfârşit să se distorsioneze adevărul şi să fim noi manipulaţi şi să se transmită în spaţiul public manipulări. Dacă a fi profesionist, onest şi lucid înseamnă a te da cu adversarii, este şi acest un mod de a privi lucrurile”, a răspuns Ganriela Firea.

Întrebată dacă va rămâne membru al PSD, Firea a răspuns: ”Nu mă dezic de această formaţiune politică. Nu mă alătur adversarilor noştri, ci colegilor mei care înţeleg că lucrurile nu au luat-o pe făgaşul corect şi bun în partid”.

Pe acelaşi subiect

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, luni, că afirmaţiile primarului general - care spunea că o parte din “statul paralel” este în PSD - sunt foarte grave, iar edilul ar trebui să facă plângeri sau să vină cu dovezi în acest sens. 

"Sunt afirmaţii foarte grave pe care le-a făcut doamna Firea. Cred că ar trebui să facă deja plângeri, să aducă dovezi. Eu nu am ce să comentez (...) deocamdată văd că se situează în zona celor care lovesc şi critică PSD. (...) Eu nu sunt în dispută cu doamna Firea. Nu mai comentez absolut nimic ce spune doamna Gabriel Firea, pe care am susţinut-o, am propus-o pentru acel post, până când o să schimb această decizie", a explicat Dragnea.

Firea a spus că ministrul de Interne a venit la şedinţa CEx cu print screen-uri ale mesajelor sale private de pe WhatsApp şi a afirmat că fusese atenţionată încă de anul trecut de ministrul Carmen Dan să aibă grijă ce vorbeşte pe WhatsApp, pentru că este uşor de interceptat.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Gabriela Firea critică din nou PSD: "Nu acceptăm la nesfârşit să fim manipulaţi"