Antena Meniu Search
x

Video Festival de ironii la postarea prin care Klaus Iohannis anunţă consultări cu partidele: "Weekend-ul e weekend şi e despre familie şi golf"

E festival de ironii pe pagina de Facebook a preşedintelui Klaus Iohannis! Şeful statului a stârnit furia românilor după ce a anunţat că a convocat consultări cu partidele abia luni. Revoltaţi, oamenii i-au reproşat în comentarii schimbarea de atitudine faţă de PSD, dar şi ritmul domol, pas cu pas, în criza politică.

de Redactia Observator

la 20.11.2021, 20:58

Vezi și

Au curs ironiile la prima postare pe Facebook a lui Klaus Iohannis după mai bine de două săptămâni. Au fost peste 8 mii de reacţii la anunţul că va avea luni consultări cu partidele. Declaraţiile rupte de realitate ale preşedintelui, mai noi sau mai vechi, au fost armele sarcasmului. "Weekend-ul e weekend şi e despre familie şi golf", i-a comentat un utilizator.

Klaus Iohannis: ”Golful se poate practica la orice vârstă. Şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport. Un sport care nu este deloc exclusivist”

Pasiunea preşedintelui pentru ski a fost subiect de glume

"Vă rog să lăsaţi nimicurile astea şi să-mi daţi un sfat. Unde mergeţi iarna asta la ski? Alpe d'Huez e ok? Sau să încerc Val Gardena?", a comentat alt român.

Pe acelaşi subiect

Iar viteza de reacţie a şefului statului a devenit deja proverbială. "Interesant, dar zic că ar mai fi nevoie de vreo două luni. De ce atâta grabă?"

PSD, reevaluat de Klaus Iohannis

Iohannis nu a fost lăsat să uite că până nu demult PSD era inamicul numărul 1.

Klaus Iohannis, preşedintele României: ”Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. (...) PSD a guvernat foarte prost”.

Cum PNL, PSD şi UDMR au fost chemate la consultări împreună, "reevaluarea" social-democraţilor de către preşedinte a fost taxată usturător. "Mai dați o șansă PSD, este?", l-a ironizat un alt utilizator.

La comentarii, şi USR a luat peste picior noua coaliţie de guvernare. Iar George Simion a postat petiţia iniţiată de AUR pentru demiterea preşedintelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Festival de ironii la postarea prin care Klaus Iohannis anunţă consultări cu partidele: "Weekend-ul e weekend şi e despre familie şi golf"