Antena Meniu Search
x

Florin Cîțu, mesaj cinic după tragedia de la Timișoara: ”Primarul este gestionarul situației. Când a fost ales a venit cu promisiuni și soluții”

Florin Cîțu spune că Primăria Timișoara ar trebui să dea explicații, după ce un om a murit miercuri seara încercând să se încălzească cu flacăra de la aragaz, în condițiile în care furnizarea căldurii în oraș a fost sistată.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.10.2021, 13:28

Florin Cîțu, mesaj cinic după tragedia de la Timișoara: ”Primarul este gestionarul situației. Sunt sigur că atunci când a fost ales a venit cu promisiuni”
Florin Cîțu, mesaj cinic după tragedia de la Timișoara: ”Primarul este gestionarul situației. Sunt sigur că atunci când a fost ales a venit cu promisiuni” - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Întrebat miecuri cine ar tebui să răspundă după ce o persoană a murit la Timișoara din cauza frigului, în condițiile în care orașul nu mai are căldură de trei zile, premierul interimar a spus că explicațiile ar tebui să vină de la Primăria Timișoara.

„Primăria Timișoara ar trebui să vină cu explicații. Există un primar care e gestionarul situației, a fost ales, sunt sigur că atunci când a fost ales a venit cu promisiuni și a explicat cu ce soluții va veni. Cred că ar trebui să vedem ce s-a întâmplat acolo, dar bineînțeles orice astfel de tragedie n-ar tebui să se întâmple, ar trebui răspunsurile să le luam de acolo”, a spus Florin Cîțu.

Bărbat găsit mort în casă

Un bărbat de 66 de ani din Timișoara a murit, iar fiica lui de 38 de ani a fost găsită în stare de inconștiență, după ce s-ar fi intoxicat miercuri seara cu monoxid de carbon. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi locuiau într-un imobil racordat la sistemul centralizat de încălzire şi pentru că la Timişoara a fost oprită furnizarea de agent termic, ei au pornit aragazul pentru a se încălzi şi s-au intoxicat cu gaze.

Pe acelaşi subiect

Timișorenii îngheață în apartamente, după ce furnizorul de gaz a renunțat la contract

Timișorenii sunt nevoiți să mai îndure frigul din apartamente, după ce autoritățile locale au anunțat că furnizorul de gaz cu care a ajuns la o înţelegere, cu sprijinul ministrului Energiei, a renunţat la contract.

Primarul Timișoarei Dominic Fritz a anunțat joi dimineața că furnizorul i-a anunțat miercuri seara că nu mai vrea să semneze contractul, astfel că s-a luat legătura cu un alt furnizor care la rândul său a anunţat că abia în cursul zilei de joi poate furniza gazul pentru pornirea agentului termic. 

Primăria Timişoara a anunțat că a virat deja cinci milioane de lei în contul societăţii de termoficare Colterm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Florin Cîțu, mesaj cinic după tragedia de la Timișoara: ”Primarul este gestionarul situației. Când a fost ales a venit cu promisiuni și soluții”