Antena Meniu Search
x

Fost ministru al Transporturilor, dus de urgenţă la spital, după ce s-a înecat cu o bucată de mâncare

Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor în guvernul Ponta, a ajuns de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, după ce o bucată de mâncare i-a rămas blocată în esofag.

de Redactia Observator

la 12.08.2021, 12:57

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, la sediul DNA, din Bucuresti, marti 20 iunie 2017
Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, la sediul DNA, din Bucuresti, marti 20 iunie 2017 - Hepta

Ovidiu Silaghi se află în vacanţă, pe litoral, iar miercuri noapte, la ora 02.00, s-a prezentat la Urgenţe cu o bucată de mâncare blocată în esofag.

Un endocrinolog a fost chemat de acasă pentru intervenţia care a durat câteva minute. Fostului ministru i-au fost făcute investigaţii şi endoscopie, bucata de mâncare fiind împinsă în stomac. După intervenţie, Ovidiu Silaghi a mai rămas câteva ore în spital, sub supraveghere, anunţă Focuspress.ro.

La ora 10 dimineaţa, Ovidiu Silaghi părea că se simte mai bine, postând deja video-uri pe Facebook de pe plajă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Ovidiu Silaghi

Ovidiu Silaghi a fost membru PNL şi ALDE şi fost ministru în guvernele Tăriceanu (2007) şi Ponta (2012). El a fost şi europarlamentar. 

Fostul ministru a fost numit în funcția de secretar general a Camerei de Comerț și Industrie a României, anul trecut, funcţie incompatibilă cu statutul de membru de partid, motiv pentru care s-a retras din viaţa politică după 30 de ani de activitate.

La începutul anului 2018, DNA a clasat dosarul lui Ovidiu Silaghi, după o urmărire penală de aproape 5 ani. El fusese acuzat că ar fi primit 200.000 de euro de la Nelu Iordache pentru trafic de influență.

Ovidiu Silaghi vorbește foarte bine limbile italiană și maghiară și bine limbile engleză și franceză. Este căsătorit și are doi copii. Este membru al Asociației de prietenie româno-chineze (din 2003), al Fundației “Brătianu” și al Fundației “Viitorul”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Fost ministru al Transporturilor, dus de urgenţă la spital, după ce s-a înecat cu o bucată de mâncare