Antena Meniu Search
x

Avalanșă de glume și ironii la adresa lui Dan Barna, după ce a anunțat că a devenit tată de băiat. ”Bun venit în grupul părinților medievali!”

Avalanșă de glume și ironii la adresa vicepremierului Dan Barna, după o postare pe Facebook în care a anunțat că a devenit tatăl unui băiețel. Mii de internauți au lăsat comentarii la poza în care apare bebelușul liderului USR, mai ales după ce proaspătul tătic a ținut să răspundă la o urare cu precizarea că cel mic este băiețel.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.08.2021, 16:05

Avalanșă de glume și ironii la adresa lui Dan Barna, după ce a anunțat că a devenit tată de băiat. ”Bun venit în grupul părinților medievali!”
Avalanșă de glume și ironii la adresa lui Dan Barna, după ce a anunțat că a devenit tată de băiat. ”Bun venit în grupul părinților medievali!” - Facebook Dan Barna/ Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Totul a plecat de la un comentariu lăsat de o internaută în care era felicitat pentru nașterea ”fetiței” sale. La acest comentariu, Dan Barna a răspuns: ”Mulțumim. Este băiat”, iar un alt internaut i-a răspuns: ”Așa credeți dvs. Poate fi orice, conform noilor interpretări ale convențiilor sociale”.

Reacția vicepremierului Dan Barna, care s-a declarat în repetate rânduri în favoarea educației sexuale în școli, ba chiar a unei legi care să reglementeze căsătoria între persoane de același sex, dacă măsura ar fi o prioritate, a fost întâmpinată cu o avalanșă de comentarii ironice pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre reacțiile apărute după postarea lui Dan Barna se numără și cea a părintelui Francisc Doboş, fost purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolică Bucureşti, care a publicat pe Facebook o captură de pe pagina liderului USR alături de comentariul: “Intolerant” și “discriminator” Dan Barna.

Pe acelaşi subiect

Auzi tu! Și-a făcut copilul băiat :))) Chiar așa. De unde știe că-i băiat?! Oricum, felicitări! Să-i trăiască!

PS. Un sfat pentru politicieni:  mai puțină ideologie, dar mai multă umanitate.”

Postarea lui Dan Barna nu a fost trecută cu vederea de preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, care i-a transmis liderului USR: ”Doamne ajută și să vă vedem la Botez”.

Dan Barna a devenit tată pentru prima dată. El a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook și, alături de mesaj, a postat și o fotografie cu bebelușul. „10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Avalanșă de glume și ironii la adresa lui Dan Barna, după ce a anunțat că a devenit tată de băiat. ”Bun venit în grupul părinților medievali!”