Antena Meniu Search
x

George Simion şi-a cerut scuze în Plen după ce l-a "apucat cu degetele de ureche" pe Iulian Bulai

Liderul AUR, deputatul George Simion, a cerut să fie scuzat, după ce săptămâna trecută l-a apucat de ureche pe deputatul USR, Iulian Bulai, în timpul unei transmisii live pe Facebook. Iulian Bulai a făcut deja o sesizare împotriva colegului său din Parlament.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 29.03.2022, 15:36

Vezi și

Deputatul Iulian Bulai a făcut luni o sesizare împotriva lui George Simion, după ce senatorul AUR l-a tras de urechi în Plen, săptămâna trecută. Aceasta este prima sesizare făcută în baza noului regulament al Camerei Deputaţilor.

Azi, în plenul reunit al celor două Camere, George Simion şi-a prezentat scuzele faţă de Iulian Bulai şi chiar i-a mulţumit acestuia.

"Am vorbit mai devreme cu domnul Iulian Bulai şi aş dori să îmi cer scuze pentru că l-am apucat cu degetele de ureche.

Şi vreau să îi şi mulţumesc pentru că a donat şi el pentru românii din Cernăuţi, pentru o cauză nobilă. Avem 500.000 de români în Cernăuţi care trebuie sprijiniţi. Apreciez acest lucru. Mulţumesc!", a declarat George Simion.

Pe acelaşi subiect

Ce s-a întâmplat între Iulian Bulai şi George Simion

Iulian Bulai îl acuză pe George Simion de "perturbarea activităţii parlamentare prin nerespectarea normelor de conduită, de curtoazie şi de disciplină parlamentară" şi de încălcarea articolului care prevede că senatorii şi deputaţii sunt obligaţi "să se supună normelor de conduită civilizată".

Conform lui Iulian Bulai, pe 22 martie 2022, "domnul Simion, care se deplasa prin sala de plen, făcând o transmisie în direct pe Facebook, mi-a adresat câteva cuvinte, apoi m-a agresat fizic, apucându-mă cu degetele de ureche".

"Apreciez că este inacceptabil comportamentul deputatului Simion George, care prin atitudinea sa, întru totul dezonorantă pentru calitatea pe care o deţine, contribuie la corodarea încrederii publicului larg în instituţiile constituţionale", a mai scris Iulian Bulai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » George Simion şi-a cerut scuze în Plen după ce l-a "apucat cu degetele de ureche" pe Iulian Bulai