Antena Meniu Search
x

George Simion riscă noi sancţiuni în Parlament. Iulian Bulai, sesizare după ce a fost tras de ureche de liderul AUR

Deputatul Iulian Bulai a făcut o sesizare împotriva lui George Simion, după ce senatorul AUR l-a tras de urechi în Plen, săptămâna trecută.  

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 14:38

George Simion l-a tras de ureche pe Iulian Bulai în timpul unei transmisiuni în direct pe Facebook
George Simion l-a tras de ureche pe Iulian Bulai în timpul unei transmisiuni în direct pe Facebook - Facebook George Simion

Liderul AUR, deputatul George Simion, riscă noi sancțiuni în Parlament, după ce săptămâna trecută l-a apucat de ureche pe deputatul USR, Iulian Bulai, în timpul unei transmisii live pe Facebook.  Aceasta este prima sesizare făcută în baza noului regulament al Camerei Deputaţilor.

Imediat după incident, Iulian Bulai i-a transmis un mesaj ironic lui George Simion pe Facebook.

"George Simion, dacă îți plac băieții, e mai bine să îți asumi. Respectăm opțiunile tale intime și te încurajăm să fii sincer, dar chiar nu are rost să fii violent cu colegii din Parlament.

Simion devine din ce în ce mai penibil. Astăzi a venit să mă tragă de ureche în Parlament. Bizar, violent și nepotrivit gestul. Mă întreb ce om ar face acest lucru", a scris Iulian Bulai.

Pe acelaşi subiect

Ce acuză Iulian Bulai în sesizare

Iulian Bulai îl acuză pe George Simion de "perturbarea activităţii parlamentare prin nerespectarea normelor de conduită, de curtoazie şi de disciplină parlamentară" şi de încălcarea articolului care prevede că senatorii şi deputaţii sunt obligaţi "să se supună normelor de conduită civilizată".

Conform lui Iulian Bulai, pe 22 martie 2022, "domnul Simion, care se deplasa prin sala de plen, făcând o transmisie în direct pe Facebook, mi-a adresat câteva cuvinte, apoi m-a agresat fizic, apucându-mă cu degetele de ureche".

"Apreciez că este inacceptabil comportamentul deputatului Simion George, care prin atitudinea sa, întru totul dezonorantă pentru calitatea pe care o deţine, contribuie la corodarea încrederii publicului larg în instituţiile constituţionale", a mai scris Iulian Bulai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » George Simion riscă noi sancţiuni în Parlament. Iulian Bulai, sesizare după ce a fost tras de ureche de liderul AUR