Antena Meniu Search
x

Iohannis l-a numit premier pe Ciolacu de ziua lui. George Simion i-a adus cadou un bilet de avion spre Tenerife: "PNL AIR"

Ultimii la consultările de la Palatul Cotroceni pentru desemnarea noului premier au fost cei de la AUR. Liderul partidului George Simion a anunţat înainte de a participa la consultări că a adus un cadou simbolic pentru preşedintele Klaus Iohannis şi anume un bilet spre Tenerife. Liderul AUR a adăugat că a adus şi programul de guvernare al formaţiunii.

de Redactia Observator

la 13.06.2023, 14:46

Vezi și

Din delegaţia AUR au făcut parte preşedintele partidului, George Simion, şi preşedintele Consiliului Naţional de Conducere, Claudiu Târziu. Preşedintele AUR, George Simion, a anunţat înaintea consultărilor de la Palatul Cotroceni că îi va oferi preşedintelui Iohannis, de ziua acestuia, şi un bilet de avion spre Tenerife. Pe biletul respectiv scrie "PNL AIR".

Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Marcel Ciolacu chia de ziua lui. Şeful statului a împlinit azi, 13 iunie, 64 de ani.

"Un cadou pentru domnul Klaus Iohannis. Avem aici un bilet pentru domnul Klaus Iohannis, cadou de ziua lui. La asemenea consultări, i-am adus şi noi un cadou simbolic. E numai într-un singur sens spre Tenerife, la bussiness class, cum îi place domnului Klaus Werner Iohannis. Acesta e biletul şi îi ducem şi programul nostru de guvernare, domnului Klaus Werner Iohannis. Vom veni cu o propunere de premier. O să v-o spunem la final propunerea noastră de premier. Nu sunt eu propunerea", a afirmat George Simion.

Întrebat de unde i-a venit ideea cu biletul acela de avion, Simion a răspuns: "Păi nu poţi să vii la ziua omului cu mâna goală. Dacă PSD i-a dat un premier din partea PSD am vrut şi noi să îi dăm ceva ce îi place lui Klaus Iohannis. Sper că e comparabil cu cadoul primit de la PSD". "Sunt consultări formale, dar noi am zis să îl tratăm cu respectul cuvenit, din condescendență instituţională", a completat Simion.

Pe acelaşi subiect

Orban: Un simulacru de negocieri; vom vota împotriva unui guvern condus de Ciolacu

Parlamentarii partidului Forţa Dreptei au manifestat azi la Palatul Cotroceni. Ludovic Orban a transmis că au fost negocieri simulacru şi că va vota împotriva unui guvern condus de Ciolacu

"Noi suntem parlamentarii Forţa Dreptei. Acest simulacru de negocieri care are loc acum, în care PSD este chemat de Iohannis cu băieţii de serviciu din PNL în acelaşi timp, nu are nicio legătură cu voinţa românilor. Noi suntem oamenii care nu am trădat electoratul, noi ne-am menţinut cuvântul dat, care avem obraz, bun simţ, onoare, care vom face tot ceea ce depinde de noi ca ceea ce s-a promis în 2020 să fie respectat. Categoric vom vota împotriva unui guvern condus de PSD şi de un premier PSD, cu atât mai mult cu cât pentru noi Ciolacu este chintesenţa tuturor relelor PSD de la Revoluţie până astăzi şi vom continua bătălia indiferent de cât de puternici par astăzi cei care îşi bat joc de români", a declarat preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban.

El l-a acuzat pe şeful statului că de ziua sa face propria "mineriadă politică".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Iohannis l-a numit premier pe Ciolacu de ziua lui. George Simion i-a adus cadou un bilet de avion spre Tenerife: "PNL AIR"