Antena Meniu Search
x

Turcan, după repingerea lui Sevil Shhaideh: Salutăm decizia preşedintelui

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a salutat decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerea făcută de PSD şi ALDE pentru funcţia de premier.

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a salutat decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerea făcută de PSD şi ALDE pentru funcţia de premier.

”Salutăm decizia, în interes naţional, a preşedintelui României. Este dreptul constituţional al domniei sale să respingă propunerea şi cu certitudine sunt foarte multe argumente. Noi considerăm că viitorul guvern al României trebuie ferit de orice fel de vulnerabilităţi, mai ales într-un context internaţional extrem de complicat”, a scris, pe Facebook, Raluca Turcan.

Ea a precizat că România nu trebuie să dea semnale confuze sau contradictorii și că Guvernul ”nu trebuie transformat într-un guvern personal, de interpuşi, aflat la dispoziţia domnului Liviu Dragnea”.  

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”PSD ne-a anunţat că are zeci de mii de specialişti. Dacă acest lucru este adevărat, se vor găsi şi alte nume de prim-ministru, de preferat persoane cu o activitate cunoscută, fără vulnerabilităţi şi fără condamnări”, a mai scris Raluca Turcan.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că nu acceptă propunerea PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh să ocupe funcţia de premier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri politice » Turcan, după repingerea lui Sevil Shhaideh: Salutăm decizia preşedintelui