Antena Meniu Search
x

Video Alcoolul reduce eficacitatea vaccinului anti-Covid-19. Avertismentul specialiştilor din Marea Britanie

Medicii specialişti au anunţat că oamenii care doresc să se vaccineze anti-Covid-19 trebuie să respecte şi anumite reguli legate de viciile lor.

Vezi și

Cu 50.000 de îmbolnăviri zilnice, Marea Britanie administrează de azi şi serul produs de Oxford şi AstraZeneca. Peste 530.000 de doze sunt disponibile, iar prima persoană a fost deja imunizată. Este vorba de un bătrân de 82 de ani.

Totuşi, pentru ca vaccinul să fie eficient oamenii ar putea fi nevoiţi să respecte anumite reguli stricte. În urma unui experiment făcut în Regat, specialiştii au ajuns la concluzia că alcoolul reduce considerabil eficacitatea vaccinului.

Aşa că oamenii sunt sfătuiţi să evite băuturile alcoolice în perioada inoculării cu serul anti-COVID.

Un bătrân de 82 de ani, prima persoană vaccinată cu serul Oxford/AstraZeneca

Bărbatul s-a arătat extrem de încântat că este primul care încearcă vaccinul inventat la Oxford.

„Sunt atât de încântat că primesc vaccinul anti-Covid astăzi și chiar mândru că este unul care a fost inventat la Oxford”, a spus bărbatul, după ce a fost vaccinat.

Vaccinul împotriva Covid-19 dezvoltat de cercetătorii de la Universitatea Oxford şi AstraZeneca a fost aprobat pentru utilizare în Marea Britanie în urmă cu doar câteva zile.

50 de milioane de oameni urmează să fie vaccinaţi cu cele 100 de milioane de doze comandate producătorului AstraZeneca, după ce MHRA, organismul britanic de reglementare a medicamentelor, a aprobat serul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sanatate » Alcoolul reduce eficacitatea vaccinului anti-Covid-19. Avertismentul specialiştilor din Marea Britanie