Antena Meniu Search
x

Cum trebuie aplicată crema, pentru un ten perfect

Femeile caută permanent crema-minune care le face tenul impecabil! Dar, cu o piaţă saturată de produse pentru îngrijirea pielii, misiunea este cât se poate de complicată.

de Redactia Observator

la 29.05.2019, 18:08

Vezi și

Femeile caută permanent crema-minune care le face tenul impecabil! Dar, cu o piaţă saturată de produse pentru îngrijirea pielii, misiunea este cât se poate de complicată. Însă dermatologii sunt de părere că nu alegerea cremei este cea mai importantă. Primează modul în care este aplicată.

Din dorinţa de a avea un ten de porţelan, femeile au un adevărat ritual de înfrumuseţare. Folosesc produse peste produse, fără să realizeze că efortul lor le-ar putea aduce rezultatul opus.

Dermatologii avertizează că nu trebuie să aplicăm mai mult de trei produse pentru ten în acelaşi timp. Porii pot fi înfundaţi, iar aşa apar şi mai multe imperfecţiuni.

Experţii recomandă să căutăm un produs care conţine mai multe ingrediente de care avem nevoie pentru a evita folosirea în exces a cremelor. O altă problemă apare atunci când fondul de ten este aplicat imediat după crema hidratantă.

De asemenea, crema trebuie aplicată uşor, fără să agresăm tenul şi întotdeauna cu mişcări ascendente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » Cum trebuie aplicată crema, pentru un ten perfect