Antena Meniu Search
x

Medic chirurg, apel disperat: "Se moare la greu prin țară, opriți slujbele în biserici"

Medicul chirurg Paul Ichim cere oprirea slujbelor în biserici, timp de câteva săptămâni. În caz contrar, lăcașurile de cult vor rămâne fără enoriași.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.10.2021, 19:54

Medic chirurg, apel disperat: "Se moare la greu prin țară, opriți slujbele în biserici" - Profimedia

Medicul gălățean dă Australia drept exemplu, unde se iese din carantină după aproape 300 de zile "și nu s-au mai dat atât cu fundul de pământ".

"Măi ăștia care transpirați de grija poporului, votați urgent chestia cu certificatul verde, nu mai faceți prin Parlament figurație. Se moare la greu prin țară, puteți face discriminare după gândirea dacilor liberi inconștienți. Apropos, citeam dimineață, că ăia din Australia au ieșit din carantină, după aproape 300 de zile și nu s-au mai dat atât cu fundul de pământ", a scris Paul Ichim pe pagina sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Chirurgul cere oprirea slujbelor în biserici, timp de câteva săptămâni.

"Opriti câteva săptămâni și slujbele în biserici, și tot felul de mese de părtăşie, unde nu se respectă mai nimic, altfel o să rămână bisericile fără enoriași și așa unii adaptați vremurilor, au inventat e-acatiste", a mai scris medicul Paul Ichim.

Activitatea religioasă este considerată esențială, ca mersul la alimentară

Certificatul verde nu este obligatoriu în biserici și la reuniunile religioase, spre deosebire de alte instituții în care, de astăzi, 25 octombrie, pot intra doar persoanele care fac dovada vaccinării, testării sau a trecerii prin boală. Raed Arafat a explicat motivul pentru care lăcașurile de cult au fost exceptate de la noile restricții. Astfel, potrivit șefului DSU, "această activitate este una esențială dintr-un anumit punct de vedere, cum este să te duci la alimentară sau la farmacie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sanatate » Medic chirurg, apel disperat: "Se moare la greu prin țară, opriți slujbele în biserici"