Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi medici confirmați pozitiv cu coronavirus la Spitalul Județean de Urgență Deva. Sectia Oncologie a fost închisă

Doi medici ai secției de Oncologie de la Spitalul Județean de Urgență Deva au fost testați pozitiv cu coronavirus, în cauză declanșându-se o anchetă epidemiologică în spital.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.03.2020 , 21:24

- Profimedia

Doi medici ai secției de Oncologie de la Spitalul Județean de Urgență Deva au fost testați pozitiv cu coronavirus, în cauză declanșându-se o anchetă epidemiologică în spital.

Toate persoanele vor fi testate pentru noul coronavirus.

"Este vorba de doi medici ai secției Oncologie, a spitalului județean. Ieri au fost testați, astăzi am primit rezultatul.Din păcate, amândoi sunt pozitivi. Acum se desfășoară o anchetă epidemiologică. Pe secție sunt pacienți, personal, medical, toți vor fi testați", informează Costel Avram, administratorul public al județului.

Articolul continuă după reclamă

Miercuri, 25 martie 2020, conducerea Spitalului Județean de Urgență din Deva a dispus intrarea în carantină a Secției de Oncologie după ce cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul COVID-19.

Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Deva, dr. Daniel Roșca, „secția a intrat în carantină și urmează să se efectueze activitatea de dezinfecție.” Atât pacienții (13 la număr – unul se află în fază terminală), cât și personalul medical din secție, sunt asimptomatici. În prezent sunt efectuate testările COVID-19.” ”Cadrele medicale depistate pozitiv nu și-au desfășurat activitatea la SJU Deva pe parcursul acestei săptămâni”, a mai informat dr. Daniela Roșca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sanatate » Doi medici confirmați pozitiv cu coronavirus la Spitalul Județean de Urgență Deva. Sectia Oncologie a fost închisă