Antena Meniu Search
x

Doi medici confirmați pozitiv cu coronavirus la Spitalul Județean de Urgență Deva. Sectia Oncologie a fost închisă

Doi medici ai secției de Oncologie de la Spitalul Județean de Urgență Deva au fost testați pozitiv cu coronavirus, în cauză declanșându-se o anchetă epidemiologică în spital.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.03.2020, 21:24

- Profimedia

Doi medici ai secției de Oncologie de la Spitalul Județean de Urgență Deva au fost testați pozitiv cu coronavirus, în cauză declanșându-se o anchetă epidemiologică în spital.

Toate persoanele vor fi testate pentru noul coronavirus.

"Este vorba de doi medici ai secției Oncologie, a spitalului județean. Ieri au fost testați, astăzi am primit rezultatul.Din păcate, amândoi sunt pozitivi. Acum se desfășoară o anchetă epidemiologică. Pe secție sunt pacienți, personal, medical, toți vor fi testați", informează Costel Avram, administratorul public al județului.

Miercuri, 25 martie 2020, conducerea Spitalului Județean de Urgență din Deva a dispus intrarea în carantină a Secției de Oncologie după ce cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul COVID-19.

Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Deva, dr. Daniel Roșca, „secția a intrat în carantină și urmează să se efectueze activitatea de dezinfecție.” Atât pacienții (13 la număr – unul se află în fază terminală), cât și personalul medical din secție, sunt asimptomatici. În prezent sunt efectuate testările COVID-19.” ”Cadrele medicale depistate pozitiv nu și-au desfășurat activitatea la SJU Deva pe parcursul acestei săptămâni”, a mai informat dr. Daniela Roșca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Sanatate » Doi medici confirmați pozitiv cu coronavirus la Spitalul Județean de Urgență Deva. Sectia Oncologie a fost închisă