Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Piftia de porc, delicatesă de Bobotează, preparată de un fost concurent la "Chef la cuţite"

Răci, răcituri sau piftie! Însă, indiferent de denumire, reţeta este aceeaşi. Bucăţi de porc, legume, dar mai ales răbdare. Multă răbdare. O dată pentru a fierbe la foc mic ingredientele, a doua oară pentru a aştepta să se întărească.

de Redactia Observator

la 04.01.2019 , 19:09

Răci, răcituri sau piftie! Însă, indiferent de denumire, reţeta este aceeaşi. Bucăţi de porc, legume, dar mai ales răbdare. Multă răbdare. O dată pentru a fierbe la foc mic ingredientele, a doua oară pentru a aştepta să se întărească. Toată această muncă pentru a avea pe masă în ziua de Bobotează mâncarea tradiţională. Dacă nu aveţi timp şi nici răbdare, un fost concurent "Chefi la Cuţite" are soluţia. Face răcituri la comandă după reţeta bunicii.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Vei merge la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale?
Observator » Sănătate » Piftia de porc, delicatesă de Bobotează, preparată de un fost concurent la "Chef la cuţite"