Antena Meniu Search
x

Soluții contra mușcăturilor de insecte. Cum ne protejăm

Insectele ne pot strica vacanţa doar cu o înţepătură. Din fericire, în farmacii există tot mai multe produse cu ajutorul cărora putem ţine departe ţânţarii sau păianjenii.

de Redactia Observator

la 05.08.2019, 04:35

Vezi și

Insectele ne pot strica vacanţa doar cu o înţepătură. Din fericire, în farmacii există tot mai multe produse cu ajutorul cărora putem ţine departe ţânţarii sau păianjenii. Au apărut brăţări care pot fi folosite şi pentru copii, dar şi plasturi care se pun pe haine. Dermatologii avertizează: orice iritaţie ar trebui văzută de un medic.

Parcurile sunt locurile unde suntem foarte expuşi insectelor: ţânţari, păianjeni, căpuşe sau albine. Părinţii încearcă să-şi protejeze copiii cu ajutorul soluţiilor.

În farmacii, au apărut zeci de produse care pot fi folosite şi pentru cei mici.

Există şi un top al celor mai periculoase insecte, pe primul loc este păianjenul, apoi viespea şi albina, în cazul celor alergici. Pe lângă creme şi soluţii, în bagajul de vacanţă ar trebui să mai luăm câteva lucruri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Preţul unei brăţări anti-ţânţari variază de la 10 lei până la 60.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sanatate » Soluții contra mușcăturilor de insecte. Cum ne protejăm