Antena Meniu Search
x

Studentă luată cu izoleta de medici de la căminele din Regie, din București (Video)

Un caz suspect de coronavirus a fost semnalat duminică seară în căminele studențești din Regie. Echipele medicale speciale au preluat o tânără și au transportat-o la Institutul Matei Balș.

de Redactia Observator

la 08.03.2020, 22:15

O studentă cu suspiciuni de cornavirus a fost preluată de medici din Regie Vezi și
  • Studenta e suspectă de coronavirus.
  • Ea a fost transportată la Matei Balș.

Un caz suspect de coronavirus a fost semnalat duminică seară în căminele studențești din Regie. Echipele medicale speciale au preluat o tânără și au transportat-o la Institutul Matei Balș.

Conform martorilor, este vorba despre o studentă care este în anul I la Master la Politehnică, la Automatică. 

O ambulanță cu medici în combinezoane au preluat-o pe tânără din zona căminului P22, duminică seară. Studenta a fost transportată la Institutul Matei Balș, pentru a fi supusă analizelor. Rezultatele testului vor fi dispobilile luni.

Ulterior, autoritățile au venit cu un comunicat, cu precizări despre cazul studentei. Tânăra s-a întors recent din Italia.

”O femeie care s-a întors din Italia și acuză durere în gât a fost transportată la Spitalul Matei Balș din București. Pacientul a fost transportat cu un echipaj SMURD pentru a fi testată cu în vederea stabilirii dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Astfel, femeia nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci se fac verificări pentru a se stabili acest lucru, având în vedere simptomele prezentate și zona din care a revenit în țară. Vom reveni cu detalii imediat ce acest lucru va fi posibil”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sanatate » Studentă luată cu izoleta de medici de la căminele din Regie, din București (Video)