Antena Meniu Search
x

120 de mii de euro pentru Kassandra Rotariu

De ziua ei, România a ajutat un copil să meargă mai departe. Pentru Kassandra, sute de mii de români au arătat că ţara e o inimă mai mare. S-a strâns o sumă record

Vezi și

De ziua ei, România a ajutat un copil să meargă mai departe. Pentru Kassandra, sute de mii de români au arătat că ţara e o inimă mai mare. S-a strâns o sumă record

120 de mii de euro. A fost un maraton fără precedent. 37 de ore, Daniel Osmanovici a luptat pentru cea de-a 37-a operaţie a Kassandrei. În faţa lui şi în faţa întregii ţări, fetiţa curajoasă se înclină. Şi vă mulţumeşte.

Pentru lacrimile din culise, pentru 37 de ore de foc, pentru generozitatea unei ţări, Kassandra vă mulţumeşte.

Sute de mii de români au ajutat-o. Şi-au unit rugăciunile şi forţele pentru fetiţa care a învins moartea. Şi i-au arătat că nu e singură.

Peste 350 de mii de români au privit în direct cel mai lung buletin meteo din lume, prezentat de Daniel Osmanovici. 73 de vedete i s-au alăturat. Actori, cântăreţi, jurnalişti, bucătari şi nu numai, au fost alături de Kassandra şi Daniel.

După un maraton-record, s-a strâns o sumă record.

E bucuria unui copil curajos şi matur, care ştie că banii nu îi vor cumpăra dulciuri şi jucării, ci operaţii pentru o viaţă normală. Mâine, va pleca în Franţa, pentru intervenţia cu numărul 37. E o călătorie din care abia aşteaptă să se întoarcă.

Kassandra iubeşte toţi românii, deşi a întâlnit, printre ei, şi oameni fără suflet. Chiar bunica ei i-a frânt trupul în bătaie. Dar în inima Kassandrei încape doar iubire.

Kassandra a primit sănătate. Pentru că Daniel a avut curaj. Iar România a avut inimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » 120 de mii de euro pentru Kassandra Rotariu