Antena Meniu Search
x

A început cel mai mare pelerinaj anual al ortodoxiei româneşti! Peste 200 de mii de credincioşi sunt aşteptaţi la Moaştele Sfintei Parascheva

Peste 200 de mii de credincioşi sunt aşteptaţi la Iaşi, în această săptămână, pentru a se ruga la moaştele Sfintei Parascheva.

Vezi și

Moaştele Sfintei Parascheva Peste 200 de mii de credincioşi sunt aşteptaţi la Iaşi, în această săptămână, pentru a se ruga la moaştele Cuvioasei Sfânta Parascheva. Toţi îndură frigul şi cozile, doar pentru a atinge racla. Şi fac asta fără să se plângă. Pentru că, spun ei, miracolele la care speră merită orice efort.

Moaştele Sfintei Parascheva Un singur glas mânat de credinţă a acaparat în această dimineaţă întreaga catedrală mitropolitană. Au fost ore de rugăciune, în care toţi pelerinii şi-au lăsat deoparte grijile şi şi-au pus speranţele în mâinile Sfintei Parascheva. 

Citește și Mitropolitul care a salvat din FOC moaştele Sfintei Parascheva a fost canonizat. Cine a fost Sfântul Iosif cel Milostiv

Moaştele Sfintei Parascheva Momentul cel mai emoţionant a fost scoaterea sicriului cu moaştele sfinte. 

Pe acelaşi subiect

Moaştele Sfintei Parascheva Mii de oameni au luat parte la ceremonie. Au venit de la sute de kilometri depărtare. Pentru că, spun ei, în faţa miracolelor Sfintei, nici nu mai contează frigul, oboseala sau cozile, fie ele şi de ore întregi. 

Citește și O femeie din Bucureşti cumpără în fiecare an un camion de flori din Olanda pentru moaştele Sfintei Parascheva

Moaştele Sfintei Parascheva "De aseară, de la 7 am venit. Pentru sănătate, pentru sănătatea copiilor, a nepoţilor, pentru a noastră şi să ne ajute Dumnezeu şi Sfânta Cuvioasa", spune un pelerin. 

Moaştele Sfintei Parascheva Şi nu doar că sunt apăraţi, ci primesc şi ajutor divin. 

Moaştele Sfintei Parascheva Pentru minuni se roagă toţi cei care ajung zilele acestea la Iaşi. Şi care, aşa cum se întâmplă în fiecare an, nu sunt deloc puţini. În jur de două sute de mii de pelerini sunt aşteptaţi în capitala Moldovei. 

Citește și O icoană a Sfintei Parascheva din Târgovişte plânge cu lacrimi de mir! Parohul vorbeşte despre un mesaj de la Dumnezeu

Moaştele Sfintei Parascheva Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei: "Este impresionantă jertfa acestor oameni. E impresionantă dragostea lor şi mai ales consecvenţa lor, pentru că într-adevăr vin de mulţi ani."

Moaştele Sfintei Parascheva Vin şi nu pleacă până când nu reuşesc să atingă racla. Pelerinajul de la Sfânta Parascheva se va încheia duminică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » A început cel mai mare pelerinaj anual al ortodoxiei româneşti! Peste 200 de mii de credincioşi sunt aşteptaţi la Moaştele Sfintei Parascheva