Antena Meniu Search
x

A murit Denisa, adolescenta strivită în maşina condusă de vărul ei de 19 ani, în Sălaj

A murit Denisa, adolescenta strivită în maşina condusă de vărul ei de 19 ani, în Sălaj. Fata a stat mai bine de doupă luni în comă, după accidentul teribil a cărei victimă a fost.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.02.2020, 12:55

  • Denisa avea 18 ani şi se afla pe locul din dreapta şoferului.
  • Maşina în care călătorea adolescenta s-a făcut praf de un parapet.

A murit Denisa, adolescenta strivită în maşina condusă de vărul ei de 19 ani, în Sălaj. Fata a stat mai bine de doupă luni în comă, după accidentul teribil a cărei victimă a fost.

Denisa Florentina Covaciu, tânăra de doar 18 ani, din Popeni, care a fost rănită grav în teribilul accident din noapte de 7 spre 8 decembrie 2019, a murit miercuri de dimineaţă. Adolescenta s-a stins la spitalul din Oradea, unde a ajuns în urma unor complicații la plămâni. 

La scurt timp după accident, Denisa a fost transportată la Spitalul de Urgență din Cluj unde a stat internată aproape o lună de zile. A fost apoi transferată la Zalău, iar apoi la Oradea, la Terapie Intensivă, scrie Ziar de Sălaj.

Duminică, 8 decembrie 2019, în jurul orei 3:30, pe Drumul Național 1H, în localitatea Mirșid, un adolescent de 19 ani, din comuna Mirșid, în timp ce conducea autoturismul, pe un sector de drum în aliniament, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un parapet. 

Maşina s-a răsturnat apoi de pe şosea într-o râpă, partea cea mai afectată fiind cea din dreapta faţă, unde călătorea Denisa.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului (vărul Denisei) și rănirea gravă a adolescentei care se afla pe locul din dreapta față. Șoferul a fost testat cu alcooltestul rezultatul fiind negativ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » A murit Denisa, adolescenta strivită în maşina condusă de vărul ei de 19 ani, în Sălaj