Antena Meniu Search
x

Accident GROAZNIC la Dej. O şoferiţă a intrat pe contrasens, a lovit FRONTAL un TIR, fiind apoi aruncată în parapeţii metalici (VIDEO)

Un grav accident de circulatie a avut loc pe DN1C, la iesire din localitatea Câțcău, intre Dej si Baia Mare, la limita dintre judetele Cluj si Salaj.

Un grav accident de circulatie a avut loc pe DN1C, la iesire din localitatea Câțcău, intre Dej si Baia Mare, la limita dintre judetele Cluj si Salaj.

Din primele informatii, un batran in varsta de 92 de ani a ajuns in stare critica la spital dupa ce masina in care se afla ar fi patruns pe contrasens si s-a izbit de un TIR.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Autoturismul in care se afla batranul era condus de fiica acestuia in varsta de 54 de ani. Martorii spun ca soferita care se deplasa pe directia Dej-Baia Mare ar fi patruns pe contrasens, iar soferul unui TIR care circula din sens opus nu a mai reusit sa evite coliziunea.

In urma impactului extrem de puternic, masina celor doi a ramas suspendata pe parapetii metalici de pe marginea soselei, iar barbatul de 92 de ani, pasager pe locul din dreapta a ramas incarcerat.

In urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat de urgenta doua autospeciale de descarcerare ale pompierilor din Dej, o ambulanta cu medic si un echipaj SMURD.

Deoarece starea barbatului este una critica, medicii au solicitat un elicopter SMURD care sa il transporte la Targu Mures, dar acesta intervenea deja la o alta misiune si s-a luat decizia sa fie transportat cu ambulanta la Cluj-Napoca.

Fiica barbatului a ajuns si ea la spital, cu un echipaj SMURD, dar din fericire cu rani usoare. Politistii de la rutiera au acum dificila misiune de a stabili cu exactitate circumstantele producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Accident GROAZNIC la Dej. O şoferiţă a intrat pe contrasens, a lovit FRONTAL un TIR, fiind apoi aruncată în parapeţii metalici (VIDEO)