Antena Meniu Search
x

Managerul Spitalului Judeţean Ilfov a demisionat, după moartea unei infirmiere

Acuzaţii dure la adresa conducerii Spitalului Judeţean Ilfov, după ce o infirmieră a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni, chiar în timpul programului

Vezi și

Acuzaţii dure la adresa conducerii Spitalului Judeţean Ilfov, după ce o infirmieră a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni, chiar în timpul programului. Femeia ar fi fost trimisă de şefi să cumpere materiale sanitare pentru spital. Infirmiera este internată acum cu fracturi şi traumatisme. Sub protecţia anonimatului, şi alte asistente şi infirmiere dezvăluie practicile din spital. Managerul şi-a înaintat astăzi demisia.

La ora 9.30, infirmiera a ieșit din spital, a traversat pe la această trecere de pietoni la care semaforul nu funcţionează, ca să ajungă la una dintre farmaciile de vizavi, ca să cumpere materiale sanitare, spun unele surse. Deşi interzisă, o practică destul de frecventă, acuză o parte a personalului medical al spitalului. "A fost trimisă că cumpere covrigi şi trei prezervative. Femeia, când s-a întors, a călcat-o maşina. A sunat la 112 şi au mers cu ea la Sfântul Pantelimon."

Infirmiera, în vârstă de 60 de ani, are o fractură la piciorul stâng şi este în stare stabilă. Spitalul Judeţean Ilfov a demarat imediat o anchetă internă, mai ales că personalul nu are voie să părăsească unitatea în timpul programului. 

"Mi-a zis să cumpăr cutii în ambulator şi m-am dus şi am cumpărat cutii. M-am dus cu bonul să mi-l deconteze şi a zis: "s-o crezi tu!" Nu-i nimic, când vine controlul, spun, nu mai tac." Arătată cu degetul, asistenta şefă a Spitalului Judeţean Ilfov neagă acuzaţiile. 

Farmaciştii din zonă cunosc problema semnalată de asistente. 

Managerul Spitalului nu a mai aşteptat rezultatul anchetei interne şi a demisionat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Managerul Spitalului Judeţean Ilfov a demisionat, după moartea unei infirmiere