Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Taximetristul pistolar de la Otopeni susţine că el e victimă şi de aceea a scos arma

Taximetristul filmat în timp ce îşi ameninţa clienţii cu un pistol spune că el este victima. Scandalul ar fi fost interpretat greşit.

de Redactia Observator

la 01.02.2018 , 23:58

Taximetristul filmat în timp ce îşi ameninţa clienţii cu un pistol spune că el este victima. Scandalul ar fi fost interpretat greşit. Prin urmare, va cere daune în instanţă. Bărbatul îşi ascundea arma în portbagajul maşinii şi nu se ştie de câte ori a folosit-o pentru ameninţări. Abia după ce un trecător l-a filmat când era agresiv cu doi medici, el a predat pistolul de airsoft la poliţie.  

Este reacţia care a îngrozit zeci de oameni din zona aeroportului Henri Coadă. În miezul zilei, un şofer de taxi scoate un pistol din portbajul maşinii şi îşi ameninţă clienţii. Doi medici, soţ şi soţie, sunt ţintele bărbatului. 

O adresă inexactă ar fi stârnit furia taximetristului. Cei soi soţi se întorceau din concediu şi voiau să ajungă în zona Grozăveşti, din Capitală. "Era foarte agresiv şi foarte iritat de când m-am urcat în taxi cu soţia şi a început să ţipe, să urle să vorbească urât. La un moment dat, soţia s-a speriat, i-am zis să oprească pe dreapta. Şi că el nu opreşte nicăieri."

Vezi și

Şoferul agresiv a fost audiat de poliţiştii de la Transporturi, după ce aceştia s-au autosesizat. Medicii nu au depus plângere împotriva lui, dar l-au reclamat la dispeceratul de taxi.

Pe acelaşi subiect

Taximetristul dă replica şi spune că vrea să depună plângere penală pe motiv că i-ar fi fost pătată imaginea. 

Incidentul vine la nici două săptămâni după ce autorităţile au cerut înăsprirea regulamentului care-i vizează pe taximetrişti. Şoferii nu au voie să fumeze în maşină ori să asculte muzică care îi poate deranja pe clienţi. Nimeni nu s-a gândit însă că unii pot avea chiar pistoale.

Deţinerea armelor de airsoft nu este reglementată nici prin lege. Practic, oricine poate cumpăra şi deţine un astfel de pistol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Taximetristul pistolar de la Otopeni susţine că el e victimă şi de aceea a scos arma